♥ I øjeblikket 18 945 vine kun til dig! ♥
Personlig rådgivning!
Sikker emballage!
Pålidelig forsendelse!

Feinschmecker-vin, der er prisbelønnet

(3)

Der Feinschmecker er udkommet siden 1975 og dækker stort set hele spektret af fornøjelser. Uanset om det drejer sig om restauranter, olivenolie og eddike, vin eller rejser - Feinschmecker opdager, rapporterer, vurderer og kritiserer. 

Lær mere om Feinschmecker-vin, der er prisbelønnet
Luk filtre
fra til
Meget bedømt  
24 timer Ekspres  
Ingen resultater fundet!
TIP!
The Maker Verdejo Rueda DO 2021 - Pedro Escudero The Maker Verdejo Rueda DO 2021 - Pedro Escudero
Hvidvin Tør Spanien Castilla y León (ES) Rueda DO (ES)
Stoan Bianco Alto Adige DOC - Cantina Tramin
Stoan Bianco Alto Adige DOC - Cantina Tramin
Hvidvin Tør Italien Trentino-Alto Adige (IT) Alto Adige /Südtirol DOC (IT)

Blandt redaktørerne er så kendte navne som Stuart Pigott, Eckart Witzigmann og Wolfram Siebeck. Feinschmecker vurderer som regel ikke de enkelte vine, men sætter hele vinhuset på prøve, og der kan maksimalt gives 5 Feinschmecker F'er. Derudover fremhæves normalt tre særligt interessante vine som anbefalinger. Feinschmecker uddeler desuden hvert år priser til den bedste kollektion, årets nybegynder, årets vinproducent osv.

Der Feinschmecker anbefaler

Der Feinschmecker rapporterer fra hansestaden Hamborg om mad, drikke og livsglæde på et eksklusivt niveau. En af bladets kæpheste er de mange priser, som fremhæver forskellige aspekter af den tyske og internationale vinverden. Årets vinproducent, årets vinsamling, de bedste vinhuse - Der Feinschmecker finder sine vindere i alle kategorier.

For priser som f.eks. de bedste vinhuse bruger bladet et system med 0 til 5 diamanter. De enkelte vine erklæres for bedste køb og har ingen differentierede vurderinger. Det er kun i den ledsagende beskrivelse, at Feinschmecker-læseren opdager nuancerne i de vine, der smages. 

Klassificeringssystemet 

Feinschmecker vurderer næppe de enkelte vine, men vinhuse, restauranter og vinbønder bliver sat på prøve. Fagbladets eftertragtede pris til vinhuse er opbygget på følgende måde: 

5 sugetabletter - En af de bedste vinproducenter

4 sugetabletter - Fremragende vinkvalitet

3 sugetabletter - Meget god vinkvalitet

2 sugetabletter - God til meget god vinkvalitet

1 pastil - god vinkvalitet

½ rude - halvt point

0 sugetabletter - Bedømmelse suspenderet

OP OP
OP