- Denne rødvin lavet af Cabernet Sauvignon, Merlot og Petit Verdot druer harmonerer perfekt med ossobuco eller andebryst med ingefær-rødkål og merian
- Modningen i barrique gør denne franske rødvin særligt smidig
- En ideel rødvin, perfekt blandt andet til det romantiske middag
Haut - Medoc Grand Vin De Bordeaux - Château Mille Roses
emballage!
Mere information om Haut - Medoc Grand Vin De Bordeaux - Château Mille Roses
Den fadlagrede Haut fra vindistriktet Bordeaux præsenterer en lys purpurrød farve i glasset. Næsen på denne rødvin fra Bordeaux forfører med noter af akacie. Det er netop dens frugtagtige karakter, der gør denne vin så speciel.
Château Mille Roses Haut præsenterer sig for vinentusiasten som behageligt tør. Denne rødvin virker aldrig grov eller mager, som man kunne forvente af en vin. På tungen er denne velafbalancerede rødvin præget af en utrolig silkeagtig og kødfuld tekstur. I eftersmagen henrykker denne rødvin fra vindistriktet Bordeaux endelig med en smuk længde. Igen er der antydninger af akacie.
Vinifikation af Haut fra Château Mille Roses
Den afbalancerede Haut fra Frankrig er en cuvée, økologisk vinificeret af druesorterne Cabernet Sauvignon, Merlot og Petit Verdot. Efter håndhøsten bliver druerne straks kørt til vineriet. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Herefter følger gæring i rustfri ståltanke og små træfade ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af flere måneders modning på det fine gær, inden vinen til sidst tappes.
Anbefaling af Château Mille Roses Haut
Denne økologiske rødvin fra Frankrig nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18°C som ledsager til osso buco, grøntsagscouscous med oksekødsboller eller braiseret kylling i rødvin.
- Flere produkter fra Château Mille Roses