🍷 Graciano Parra fra Parra Jiménez begejstrer med sin silkeagtige tekstur og den elegante modning i rustfrit stål
🍽️ Denne exquisite rødvin harmonerer perfekt med andebryst og rucola-penne til en uforglemmelig middag
🌍 Fremstillet af den ædle druesort Graciano viser denne veganske vin de bedste facetter af vinregionen Kastilien - La Mancha
emballage!
Mere information om Graciano Parra - Parra Jiménez
Med Parra Jiménez Graciano Parra kommer en førsteklasses vegansk rødvin i glasset. Her viser den en vidunderligt strålende, rubinrød farve. Den første næse af Graciano Parra præsenterer sig med blåbær, brombær og morbær. De frugtige komponenter i bouqueten får selskab af endnu flere frugtigt-balsamiske nuancer.
Denne rødvin fra Parra Jiménez er præcis det rigtige for alle vinentusiaster, der foretrækker så lidt sødme som muligt i vinen. Alligevel fremstår den aldrig mager eller tør, som man naturligvis kunne forvente af en vin over 4-euros mærket. På ganen præsenterer teksturen af denne velafbalancerede rødvin sig vidunderligt silkeblød. Gennem den moderate frugtsyre kærtegner Graciano Parra med en blød fornemmelse på ganen, uden at miste friskheden. Finalen på denne ungdommelige rødvin fra vinregionen Kastilien - La Mancha imponerer endelig med en smuk eftersmag.
Vinifikation af Graciano Parra fra Parra Jiménez
Denne balancerede rødvin fra Spanien er vegansk og lavet af druesorten Graciano. Efter høsten bliver druerne straks sendt til kælderen. Her udvælges de og males forsigtigt. Derefter sker gærcellerne i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Efter enden af gæringen. Efter færdiggørelsen af vinen harmoniseres Graciano Parra forsigtigt.
Madanbefaling til Parra Jiménez Graciano Parra
Denne rødvin fra Spanien bør nydes tempereret ved 15 - 18°C. Den passer perfekt som ledsagende vin til rucola-penne, gåsebryst med ingefær-rødkål og merian eller stegt kalvelever med æbler, løg og balsamico-sauce.
- Flere produkter fra Parra Jiménez