🍷 Tempranillo Parra fra Parra Jiménez fremstår elegant og rund med en silkeagtig tekstur
🍽️ Ideel til kreative retter som andebryst med ingefær-rødkål eller ossobuco
🌍 Denne exquisite økologiske rødvin stammer fra den anerkendte vinregion Castilla - La Mancha
emballage!
Mere information om Tempranillo Parra - Parra Jiménez
Med Parra Jiménez Tempranillo Parra kommer en førsteklasses veganer rødvin i det svungne glas. Her afslører den en vidunderligt lysende, rubinrød farve. Den første næse af Tempranillo Parra afslører nuancer af blåbær, brombær og sorte ribs. De frugtige aspekter af buketten får selskab af endnu flere frugtigt-balsamiske nuancer.
Parra Jiménez Tempranillo Parra præsenterer sig for nyderen dejligt tørt. Denne rødvin fremstår aldrig grov eller karg, men rund og smidig. På tungen kendetegnes denne afbalancerede rødvin ved en utrolig silkeagtig tekstur. Gennem den balancerede frugtsyre kærtegner Tempranillo Parra med en blød mundfornemmelse, uden at mangle saftig livlighed. I eftersmagen begejstrer denne unge vin fra vinregionen Kastilien - La Mancha endelig med smuk længde. Igen viser der sig anklange til blåbær og morbær.
Vinifikation af Tempranillo Parra fra Parra Jiménez
Denne afbalancerede rødvin fra Spanien frembringes økologisk fra druesorten Tempranillo. Efter håndplukning kommer vindruerne hurtigt til kælderen. Her sorteres de og males nænsomt. Dernæst følger gæringen i rustfri ståltank ved kontrollerede temperaturer. Efter dens afslutning. Efter færdiggørelsen af vinen harmoniseres Tempranillo Parra nænsomt.
Madanbefaling til Tempranillo Parra fra Parra Jiménez
Oplev denne økologiske rødvin fra Spanien bedst tempereret ved 15 - 18°C som ledsager til gåsebryst med ingefær-rødkål og merian, ossobuco eller boeuf bourguignon.
- Flere produkter fra Parra Jiménez