🍷 Finca la Planeta Priorat fra Celler Pasanau fremhæver sin kraftfulde og afbalancerede karakter fra Cabernet Sauvignon og Garnacha
🍽️ Nyd ham perfekt tempereret til lækker andebryst med sukkerærter eller en hjertelig Boeuf Bourguignon
🌄 Denne spanske rødvin kommer fra den anerkendte vinregion Priorat DOCa og forener traditionelt håndværk med moderne accenter
emballage!
Mere information om Finca la Planeta Priorat DOCa - Celler Pasanau
Med Celler Pasanau Finca la Planeta Priorat kommer en førsteklasses rødvin ind i det svingede glas. Den afslører en vidunderligt tæt, purpurfarvet farve. I kanten viser denne spanske rødvin desuden en overgang til granatrød. Svinger man vinglasset, afslører denne rødvin en høj viskositet, hvilket viser sig i kirkenvinduerne på glasranden. I næsen præsenterer denne Celler Pasanau rødvin en række blåbær, surt kirsebær, brombær, sorte kirsebær og morbær. Som om dette ikke allerede var imponerende, tilføjes yderligere aromaer fra modningen i små egetræsfade som peberkage-krydderi, sort te og orientalske krydderier.
På ganen starter Finca la Planeta Priorat fra Celler Pasanau vidunderligt aromatisk, frugtbetonet og balanceret. I eftersmagen begejstrer denne godt lagringsdygtige vin fra vinregionen Katalonien endelig med en smuk længde. Igen viser der sig toner af surt kirsebær og sorte kirsebær.
Vinifikation af Celler Pasanau Finca la Planeta Priorat
Basis for den førsteklasses og vidunderligt kraftfulde cuvée Finca la Planeta Priorat fra Celler Pasanau er Cabernet Sauvignon og Garnacha druer. Uden tvivl er Finca la Planeta Priorat også præget af klima og vinavlstil Priorat DOQ. Denne spanier kan i bedste forstand kaldes en vin fra den gamle verden, der præsenterer sig på en usædvanligt imponerende måde. Efter håndplukningen kommer druerne hurtigt ind i kælderen. Her sorteres de og males forsigtigt. Herefter følger fermenteringen i små egetræsfade ved kontrollerede temperaturer. Fermenteringen efterfølges af en modning i nogle måneder på fin gær, før vinen endelig tappes.
Madanbefaling til Celler Pasanau Finca la Planeta Priorat
Denne spanier bør nydes bedst tempereret ved 15 - 18°C. Den egner sig perfekt som ledsagervin til andebryst med sukkerærter, Boeuf Bourguignon eller grøntsagscouscous med oksekødsfrikadeller.
- Flere produkter fra Celler Pasanau