🍷 Clos du Clocher AOC Pomerol begejstrer med komplekse aromaer og en raffineret modning i fransk eg
🍽️ Ideel til andebryst med ingefær-rødkål eller braiseret kylling i rødvin
🌍 Denne eksklusive vin forener de ædle druesorter Cabernet Franc og Merlot fra den berømte Bordeaux-region og inkorporerer den europæiske charme fra Jean-Baptiste Audy
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
Klar til levering i dag, Leveringstid ca. 2-4 hverdage
emballage!
Mere information om Clos du Clocher AOC Pomerol - Jean-Baptiste Audy
Den i tønden lagrede Clos du Clocher Pomerol fra vinregionen Bordeaux præsentere sig i glasset i en tæt purpurfarve. Holder man glasset lidt skråt, kan man se en overgang af farven mod granatrød ved kanterne af denne fadlagrede vin. Når man svinger glasset, afslører denne rødvin en høj tæthed og fylde, hvilket vises i de tydelige kirken vinduer ved glasranden. Denne franske cuvée afslører i glasset vidunderligt komplekse noter af sorte kirsebær, surkirsebær, morbær og blommer. Hertil kommer antydninger af brænde, cigaræsker og rugbrød.
Jean-Baptiste Audy Clos du Clocher Pomerol præsenterer sig for vinelskeren behageligt tør. Denne rødvin viser sig aldrig grov eller mager, som man ville forvente det af en vin i ikonvin-segmentet. Kraftfuld og facetteret præsenterer denne tætte rødvin sig på ganen. Gennem sin vitale frugtsyre fremstår Clos du Clocher Pomerol på ganen usædvanligt frisk og livlig. I afslutningen begejstrer denne modne rødvin fra vinregionen Bordeaux endelig med bemærkelsesværdig længde. Atter en gang viser sig antydninger af brombær og blåbær.
Vinifikation af Jean-Baptiste Audy Clos du Clocher Pomerol
Grundlaget for den kraftfulde Clos du Clocher Pomerol fra Bordeaux er druer fra druesorterne Cabernet Franc og Merlot. Clos du Clocher Pomerol er en ældre verden-vin gennem og gennem, for denne franske vin udstråler en usædvanlig europæisk charme, der tydeligt understreger succesen af vine fra den gamle verden. Efter høsten kommer druerne hurtigt til pressehuset. Her bliver de selekteret og forsigtigt knust. Derefter følger gæringen i store fade ved kontrollerede temperaturer. Vinifikationen afsluttes med en modning i nogle måneder i fade af fransk eg.
Serveringsanbefaling til Jean-Baptiste Audy Clos du Clocher Pomerol
Denne rødvin fra Frankrig bør nydes bedst tempereret ved 15 - 18°C. Den egner sig perfekt som ledsagende vin til ossobuco, gåsebryst med ingefær-rødkål og merian eller simret kylling i rødvin.
Anerkendelser for Clos du Clocher Pomerol fra Jean-Baptiste Audy
Udover et ikonvin-rygte kan denne Jean-Baptiste Audy vin også prale af anerkendelser. Detaljerne er som følger:
- Vinum - 17.5 point for 2013
- Robert Parker - 92 point for 2012
- Flere produkter fra Jean Baptiste Audy