- Denne eksklusive røde vin passer fremragende til citron-chili-kylling med bulgur eller lammegryde med kikærter og tørrede figner
- Dens oprindelse fra Languedoc gør denne vin til en typisk repræsentant for vine fra den Gamle Verden
- En kraftfuld rødvin, førsteklasses som en gennemført gave til gode venner
emballage!
Mere information om Château L'Hospitalet Grand Vin Rouge La Clape - Gérard Bertrand
Den kraftfulde Château L'Hospitalet Grand Vin Rouge La Clape fra Gérard Bertrand glider med tæt purpurfarve i glasset. Når man svajer vinglasset, afslører denne rødvin en høj densitet og fylde, hvilket ses i kirkenvinduer ved glasranden. Hældt i et Bordeauxglas præsenterer denne rødvin fra den gamle verden herligt udtryksfulde aromaer af blåbær, blomme, brombær og sveske, afrundet af kanel, vanilje og peberkage-krydderier, som fadeudviklingen bidrager med.
Gérard Bertrand Château L'Hospitalet Grand Vin Rouge La Clape præsenterer sig for vinelskeren herligt tør. Denne rødvin viser sig aldrig grov eller sparsom, som man kunne forvente af en vin i ikon-segmentet. På tungen kendetegnes denne kraftfulde rødvin ved en utrolig tæt tekstur. Finalen af denne ungdommelige rødvin fra vinområdet Languedoc, præcist sagt fra La Clape, imponerede endelig med bemærkelsesværdig eftersmag. Afslutningen ledsages desuden af mineralske antydninger fra de kalkstens- og mergeldominerede jorde.
Vinifikation af Château L'Hospitalet Grand Vin Rouge La Clape fra Gérard Bertrand
Denne kraftfulde rødvin fra Frankrig er fremstillet af druesorterne Grenache, Mourvèdre og Syrah. I Languedoc vokser vinplanterne, der giver druerne til denne vin, på jorde af kalksten og mergel. Helt tydeligt bliver Château L'Hospitalet Grand Vin Rouge La Clape også præget af klimaet og vinproduktionsstilen i La Clape. Denne franskeren kan i ordets bedste betydning kaldes en vin fra den gamle verden, som præsenterer sig usædvanligt imponerende. På tidspunktet for optimal modning høstes druerne til Château L'Hospitalet Grand Vin Rouge La Clape udelukkende i hånden uden hjælp fra grove og lidt selektive maskiner. Efter høsten ankommer druerne hurtigt til pressehuset. Her udvælges de og åbnes forsigtigt. Herefter foregår fermentationen i små egetræsfade ved kontrollerede temperaturer. Efter enden af denne proces bliver Château L'Hospitalet Grand Vin Rouge La Clape yderligere lagret i 16 måneder i egetræsfade.
Madanbefaling til Château L'Hospitalet Grand Vin Rouge La Clape fra Gérard Bertrand
Denne franske rødvin bør bedst nydes tempereret ved 15 - 18°C. Den passer perfekt som følgesvend til stegt kalvelever med æbler, løg og balsamico-sauce, fyldte peberfrugter eller braiseret kylling i rødvin.
- Flere produkter fra Gérard Bertrand