🍷 Cru Bourgeois Haut-Médoc fra Château du Moulin Rouge begejstrer med sin elegante lethed og stråler i strålende purpurrød
🍽️ Ideel til en delikat grøntsagsgryde med pesto eller stegt kalvelever, sørger denne rødvin for uforglemmelige smagsoplevelser
🌍 Fremstillet af håndplukkede druer fra de ædle druesorter Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon og Merlot, legemliggør denne Bordeaux-vin en ekstraordinær europæisk charme
emballage!
Mere information om Cru Bourgeois Haut-Médoc AOC - Château du Moulin Rouge
Den lette fødder Cru Bourgeois Haut-Médoc fra Château du Moulin Rouge kommer med en strålende purpurrød farve i glasset. I kanten viser der sig desuden en farveovergang til granatrød. Svinger man vinglasset, så kendetegnes denne rødvin af en uhørt lethed, der får den til at danse livligt i glasset. I glasset byder denne rødvin fra Château du Moulin Rouge på aromaer af blommer, brombær, blåbær, søde kirsebær og svesker, suppleret af orientalske krydderier, lebkuchen-krydderi og kanel. Château du Moulin Rouge Cru Bourgeois Haut-Médoc præsenterer sig for vinelskeren behageligt tør. Denne rødvin er aldrig grov eller karg, som man kunne forvente af en vin fra premium- og topsegmentet. Frugtsyrer i Cru Bourgeois Haut-Médoc er desuden vidunderligt afdæmpede, hvilket gør denne vin herligt smidig. Finalen af denne godt modningsdygtige rødvin fra vinregionen Bordeaux imponerer til sidst med en bemærkelsesværdig eftersmag. Eftersmagen ledsages desuden af mineralske toner fra de grus- og sanddominerede jorde.
Vinifikation af Cru Bourgeois Haut-Médoc fra Château du Moulin Rouge
Denne elegante rødvin fra Frankrig fremstilles af druesorterne Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon og Merlot. I Bordeaux vokser vinmarkerne, der producerer druerne til denne vin, på jorde af sand og grus. Cru Bourgeois Haut-Médoc er en gamle verdens-vin i bedste forstand, da denne franskmand ånder en exceptionel europæisk charme, der klart understreger succesen for vine fra den gamle verden. Druerne til denne rødvin fra Frankrig høstes udelukkende i hånden, når de er perfekt modne. Efter høsten kommer druerne straks ind i kælderen. Her sorteres de og brydes forsigtigt. Derefter sker gæringen i rustfrie ståltanker ved kontrollerede temperaturer. Efter gæringens afslutning.
Madanbefaling til Château du Moulin Rouge Cru Bourgeois Haut-Médoc
Denne franske rødvin bør nydes bedst tempereret ved 15 - 18°C. Den passer perfekt som ledsager til grøntsagsretter med pesto, stegt kalvelever med æbler, løg og balsamico-sauce eller kalvetafelspitz med bønner og tomater.
- Flere produkter fra Château du Moulin Rouge