🍾 Roederer Cristal Brut er et fremragende eksempel på førsteklasses champagne med en fint elegant perlage
🍽️ Nyd denne champagne perfekt afkølet til frugtige salater eller stegt ørred med ingefær-pære
🌍 Fremstillet af Champagne Louis Roederer af udvalgte Chardonnay og Pinot Noir druer på kalkholdige jorde i champagne-regionen
emballage!
Mere information om Roederer Cristal Brut - Champagne Louis Roederer
Med Champagne Louis Roederer Roederer Cristal Brut kommer en førsteklasses champagne i det svingede glas. Her præsenterer den en vidunderligt strålende, gyldengul farve. Perlen i denne champagne viser sig i glasset utroligt fin, elegant og langvarig. Farven på denne hvidvin viser desuden reflekser i centrum. Hvis man svinger vinglasset, fremviser denne champagne en fascinerende brillans, der får den til at danse livligt i glasset. Den første næse af Roederer Cristal Brut afslører noter af pomelo, grapefrugt og citrongræs. De frugtige aspekter af buketten tilføjes desuden flere frugtagtige-balsamiske nuancer.
Roederer Cristal Brut fra Champagne Louis Roederer er den rigtige dråbe for alle vinentusiaster, der foretrækker det tørt. Den fremstår dog aldrig sparsom eller sprød, som man naturligt kunne forvente af en vin. På tungen kendetegnes denne lette champagne ved en utroligt sprød og let tekstur. Finalen på denne lagringsvenlige champagne fra vinregionen Champagne begejstrer endelig med en smuk eftersmag. Afslutningen ledsages desuden af mineraliske facetter fra de kalksten-dominerede jorde.
Vinifikation af Champagne Louis Roederer Roederer Cristal Brut
Udgangspunktet for den førsteklasses og vidunderligt elegante cuvée Roederer Cristal Brut fra Champagne Louis Roederer er Chardonnay- og Pinot Noir-druer. I Champagne vokser vinplanterne, der producerer druerne til denne vin, på kalkstensjorde. Efter håndplukning bringes druerne hurtigt til kælderen. Her sorteres de og males skånsomt. Dernæst følger gæringen af basisvinene.
Madanbefaling til Roederer Cristal Brut fra Champagne Louis Roederer
Denne champagne fra Frankrig bør bedst nydes godt afkølet ved 8 - 10°C. Den passer perfekt som ledsager til frugtagtig endivesalat, omelet med laks og fennikel eller stegt ørred med ingefær-pære.
- Flere produkter fra Champagne Louis Roederer