Mere information om La Vie en Rose - Château Roubine
La Vie en Rose fra vinregionen Provence præsenterer sig i et lyst rubinrødt glas. Bouqueten på denne rosévin fra Provence er fængslende med nuancer af syren, jordbær og citron. Sporer vi aromaerne yderligere, tilføjes mineralske noter.
Denne franske vin begejstrer med sin elegante, tørre smag. Den er aftappet med usædvanligt lidt restsukker. Som man kan forvente af en vin i den høje kvalitetsklasse, fortryller denne franske vin naturligvis med den fineste balance på trods af al sin tørhed. Smag behøver ikke nødvendigvis en masse sukker. Denne lette rosévin er afbalanceret og kompleks på tungen. I eftersmagen henrykker denne ungdommelige vin fra vindistriktet Provence med en smuk længde. Igen er der antydninger af syren og jordbær.
Vinifikation af Château Roubine La Vie en Rose
Udgangspunktet for den førsteklasses og vidunderligt afbalancerede cuvée La Vie en Rose fra Château Roubine er druerne Rolle, Cinsault, Grenache, Syrah og Tibouren. Efter høsten bliver druerne hurtigt kørt til pressehuset. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af et par måneders modning på det fine gær, før vinen til sidst tappes på flaske.
Madanbefaling til La Vie en Rose fra Château Roubine
Denne rosévin fra Frankrig bør serveres moderat afkølet ved 11-13 °C som ledsager til stegt ørred med ingefærpære, omelet med laks og fennikel eller grøntsagssalat med rødbede.
- Flere produkter fra Château Roubine