🍷 Elpidios fra David & Nadia imponerer med sin elegante lagring i fransk eg og sin fine balance
🍽️ Ideel til lækkerier som andebryst med sukkerærter eller braiseret kylling i rødvin
🇿🇦 Denne eksklusive cuvée forener Grenache Noir, Carignan, Cinsault og Syrah fra den anerkendte vinregion Vestkap
emballage!
Mere information om Elpidios - David & Nadia
Den i tønden lagrede Elpidios fra vinregionen Westkap afslører sig i glasset i strålende purpur-rød. Hvis man giver ham lidt luft ved at svinge vinen i glasset, kan man mærke en førsteklasses balance i denne rødvin, da den hverken viser sig vandet eller sirup- eller likøragtig på glasskinderne. Denne sydafrikanske cuvée afslører herligt udtryksfulde noter af blommer og brombær i glasset. Dertil kommer nuancer af sort te.
David & Nadia Elpidios begejstrer med sit elegant tørre smagsbillede. Den er blevet tappet med usædvanligt lidt restsukker. Som man kan forvente af en vin i Ikon-vinsegmentet, fortryller denne sydafrikaner naturligvis, trods al tørhed, med fin balance. Smag kræver nemlig ikke nødvendigvis meget restsukker. På tungen udviser denne afbalancerede rødvin en utrolig tæt tekstur. I eftersmagen begejstrer denne lagringsdygtige vin fra vinregionen Westkap endelig med en bemærkelsesværdig længde. Igen dukker der noter af brombær og blomme op.
Vinifikation af Elpidios fra David & Nadia
Den velafbalancerede Elpidios fra Sydafrika er en cuvée lavet af druesorterne Grenache Noir, Carignan, Cinsault og Syrah. Efter høsten bringes druerne straks til pressehuset. Her selekteres de og åbnes forsigtigt. Derefter følger fermenteringen i små og store fade ved kontrollerede temperaturer. Efter fermenteringen afsluttes med en modning i nogle måneder i fade af fransk eg.
Madparring til David & Nadia Elpidios
Denne sydafrikaner bør nydes tempereret ved 15 - 18 °C. Den passer perfekt som ledsager til andebryst med sukkerærter, ossobuco eller braiseret kylling i rødvin.
- Flere produkter fra David & Nadia