🍾 Cuvée Prestige Brut fra Veuve Duroy begejstrer med sin elegante, fine perlage og den livlige, friske karakter
🥗 Denne mousserende vin harmonerer perfekt med kålroulader og porresuppe og er den ideelle ledsager til festlige anledninger
🌍 Fremstillet af udvalgte druesorter som Pinot Meunier, Chardonnay og Pinot Noir, indkapsler denne champagne det bedste fra den gamle verden
emballage!
Mere information om Cuvée Prestige Brut - Veuve Duroy
Cuvée Prestige Brut fra Veuve Duroy fra Champagne afslører i vinglasset en brillant, gyldengul farve. Perlespillet i denne mousserende vin viser sig meget fint perlet og utrolig vedholdende i glasset. Efter den første svajning udmærker denne mousserende vin sig ved en bemærkelsesværdig briljans, som lader den danse livligt i glasset. Cuvée Prestige Brut fra Veuve Duroy er perfekt til alle vinentusiaster, der foretrækker så lidt restsukker som muligt i vinen. Men den fremstår aldrig sparsom eller skrøbelig, som man naturligvis kunne forvente af en vin. På tungen kendetegnes denne lette champagne af en utrolig let tekstur. Gennem sin tilstedeværende frugtsyre afslører Cuvée Prestige Brut sig drømmende frisk og levende på ganen. Finalen af denne mousserende vin fra vinregions Champagne imponerer til sidst med en god eftersmag.
Vinifikation af Cuvée Prestige Brut fra Veuve Duroy
Denne elegante mousserende vin fra Frankrig fremstilles af druesorterne Pinot Meunier, Chardonnay og Pinot Noir. Cuvée Prestige Brut er en gammel verdens-vin i ordets bedste forstand, da denne franskmand udstråler en usædvanlig europæisk charme, der klart understreger succesen for vine fra den gamle verden. Efter håndplukningen bringes druerne straks til pressen. Her sorteres de og knuses forsigtigt. Derefter følger gæringen af basisvinene. Efter sammensætningen af champagnen følger den videre modning baseret på Méthode Traditionelle. Herefter modner Veuve Duroy Cuvée Prestige Brut i flere måneder i flasken og bliver endelig degorgeret.
Madanbefaling til Veuve Duroy Cuvée Prestige Brut
Denne mousserende vin fra Frankrig bør nydes bedst godt afkølet ved 8 - 10°C. Den egner sig perfekt som ledsager til kåldolmere, spaghetti med kapers-tomatsauce eller porresuppe.
- Flere produkter fra Veuve Duroy