- Denne udtryksfulde hvidvin passer fremragende til båndnudler med laks-sauce
- For den krævende vindrikker fremstår denne vin fra Bordeaux yderst kraftfuld
- En kraftfuld hvidvin, perfekt som fremragende nydelse til en hel række af anledninger
Château Le Bruilleau AOC Pessac-Léognan Blanc - Bordeaux Premium-Selektion
emballage!
Mere information om Château Le Bruilleau AOC Pessac-Léognan Blanc - Bordeaux Premium-Selektion
Med Bordeaux premium selection Château Le Bruilleau Pessac-Léognan Blanc kommer der en førsteklasses hvidvin i det velpolerede vinglas. I dette viser den en vidunderlig tæt, lysegul farve. Denne franske cuvée præsenterer vidunderligt udtryksfulde noter af æble, mirabelle, fersken og pære i glasset. Dertil kommer antydninger af andre frugter.
Bordeaux Premium Selection Château Le Bruilleau Pessac-Léognan Blanc præsenterer sig vidunderligt tør for den, der drikker vinen. Denne hvidvin virker aldrig grov eller mager, som man kunne forvente af en vin. Takket være den moderate frugtsyre smigrer Château Le Bruilleau Pessac-Léognan Blanc ganen med en fløjlsblød mundfølelse uden at mangle saftig livlighed. Eftersmagen på denne hvidvin fra Bordeaux-distriktet, nærmere bestemt fra Pessac-Léognan, som er i stand til at modne godt, glæder til sidst med en smuk efterklang. Afslutningen ledsages også af mineralske hints fra den grusdominerede jordbund.
Vinifikation af Château Le Bruilleau Pessac-Léognan Blanc fra Bordeaux Premium Selection
.Grundlaget for den kraftfulde Château Le Bruilleau Pessac-Léognan Blanc fra Frankrig er druer fra druesorterne Sauvignon Blanc og Semillon. Druerne vokser under optimale forhold i Bordeaux. Her graver vinstokkene deres rødder dybt ned i en jordbund af grus. Efter høsten bliver druerne straks kørt til presseriet. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Vinifikationen efterfølges af et par måneders modning på det fine gær, før vinen til sidst tappes på flaske.
- Flere produkter fra Bordeaux Premium-Selektion