🍷 Best of Grüner Veltliner fra Winzerhof Stahl begejstrer med sin elegante og tørre karakter samt en perfekt balance
🧀 Denne hvidvin harmonerer fremragende med grøntsagssalat med rødbeder eller lækker kokos-lime-fiskecurry
🌍 Fremstillet af den højkvalitets druesort Grüner Veltliner, kendetegnes denne vin ved de særlige klimatiske forhold i Franken-regionen
emballage!
Mere information om Best of Grüner Veltliner - Winzerhof Stahl
Den i tønden dyrkede Best of Grüner Veltliner fra vinregionen Franken afslører sig i glasset i strålende platin-gul. Efter den første svajning kan man i denne hvidvin opleve en perfekt balance, da den hverken fremtræder vandig eller sirup- eller likøragtig på glasset vægge. I glasset præsenterer denne hvidvin fra Winzerhof Stahl aromaer af pærer, pink grapefrugt, grapefrugter, kvæder og appelsiner, suppleret med orientalske krydderier, vanilje og bittersød chokolade. Winzerhof Stahl Best of Grüner Veltliner begejstrer med sin elegant tørre smagsprofil. Den er blevet tappet med kun 2 gram restsukker. Her er vi taler om en ægte kvalitetsvin, der klart adskiller sig fra enklere kvaliteter, og denne tyske vin fortryller naturligvis, trods sin tørhed, med en fin balance. Smag kræver nemlig ikke nødvendigvis meget sukker. På ganen præsenterer teksturen af denne velafbalancerede hvidvin sig herligt tæt. Gennem sin vitale frugtsyre åbner Best of Grüner Veltliner sig på ganen imponerende frisk og livlig. Finale på denne godt lagringsvenlige hvidvin fra vinregionen Franken begejstrer endelig med en bemærkelsesværdig eftersmag.
Vinifikation af Winzerhof Stahl Best of Grüner Veltliner
Den afbalancerede Best of Grüner Veltliner fra Tyskland er en ren druesortvin, vinificeret af druesorten Grüner Veltliner. Udviklingen af den indsamlede drue til denne vin fra Grüner Veltliner påvirkes i betydelig grad af klimaet i dyrkningsregionen. I Franken trives druerne i et forholdsvis køligt klima, hvilket bl.a. afspejles i især lange og ensartede druer og et forholdsvis moderat mostvægt. Efter druehøst kommer druerne straks til vinkælderen. Her bliver de selekteret og nænsomt knust. Herefter sker gæringen i små træfade ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af en modning i flere måneder i egetræsfade.
Madanbefaling til Best of Grüner Veltliner fra Winzerhof Stahl
Denne tyske vin bør helst nydes godt afkølet ved 8 - 10°C. Den er perfekt som ledsager til grøntsagssalat med rødbeder, grøntsagsgryde med pesto eller kokos-lime-fiskcurry.
- Flere produkter fra Winzerhof Stahl