🍇 Muskat Ottonel Auslese fra Angerhof Tschida fortryller med sin friske og livlige tekstur og viser en harmonisk balance mellem sødme og frugtsyre.
🍰 Nyd denne lækre dessertvin perfekt til lette brombær-flødeskum-desserter eller delikat yoghurt-mousse med valmuefrø.
🍷 De ædle druer vokser i Burgenland på jorde af sort jord, hvilket giver denne vin dens unikke aroma.
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
emballage!
Mere information om Auslese - Angerhof Tschida
Denne sortsvine østrigske vin præsenterer i glasset vidunderligt udtryksfulde noter af blåbær, sorte ribs, brombær og morbær. Dertil kommer antydninger af bitter chokolade, ristede hasselnødder og vanilje.
Angerhof Tschida Muskat Ottonel Auslese præsenterer os på ganen en utrolig frugtbetonet smag, hvilket ikke mindst skyldes dens restsøde profil. På ganen præsenterer teksturen af denne lette dessertvin sig vidunderligt let. Gennem sin markante frugtsyre fremstår Muskat Ottonel Auslese på ganen usædvanligt frisk og levende. Finalen på denne dessertvin fra vinområdet Burgenland, nærmere bestemt fra Neusiedler See, imponerer til sidst med en beundringsværdig eftersmag. Afgangen ledsages desuden af mineralnoter fra de af sort jord og sand dominerede jorde.
Vinifikation af Muskat Ottonel Auslese fra Angerhof Tschida
Grundlaget for den elegante Muskat Ottonel Auslese fra Burgenland er druer fra druesorten Muskat-Ottonel. I Burgenland vokser vinmarkerne, der producerer druerne til denne vin, på jorde af sand og sort jord. Efter høsten bringes druerne hurtigt til kælderen. Her bliver de selekteret og forsigtigt knust. Der følger gæring i ed stainless steels tank ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af en modning i nogle måneder på fine gærrester, før vinen til sidst tappes.
Madparring til Angerhof Tschida Muskat Ottonel Auslese
Nyd denne dessertvin fra Østrig ideelt moderat afkølet ved 11 - 13°C som følge til brombær-flødedessert, kålroulader eller yoghurt-mousse med valmuefrø.
- Flere produkter fra Angerhof Tschida