🍷 Vintage Port fra Taylor's Port viser en imponerende viskositet og forfører med sine frugtige aromaer af grapefrugt og bjørnebær
🍰 Nyd denne fyldige vin perfekt til en lækker kikærte-curry eller en forførende bjørnebær-fløde-dessert
🌍 Fremstillet af udvalgte druesorter som Touriga Nacional og Tempranillo, indkapsler denne portvin den tidløse charme fra Douro-vinregionen
emballage!
Mere information om Vintage Port - Taylor's Port
Giver man ham i vinglasset lidt ilt ved at slynge det, så afslører denne Fortified Wine en høj viskositet, hvilket viser sig i tydelige kirken vinduer langs glasets kant. I glasset afslører denne Fortified Wine fra Taylor's Port aromaer af grapefrugter, brombær, citrongræs, violer og morbær, suppleret med skovbund, kakaobønne og bitter chokolade. Vintage Port kan med rette beskrives som usædvanligt frugtig og fløjlsblød, da den er vinificeret med en vidunderligt sød smagsprofil. På tungen kendetegnes denne kraftfulde Fortified Wine af en utrolig fyldig tekstur. I eftersmagen begejstrer denne Fortified Wine fra vinregionen Douro & Porto til sidst med beundringsværdig længde. Der dukker igen antydninger op af syren og citron.
Vinifikation af Taylor's Port Vintage Port
Grundlaget for den kraftfulde Vintage Port fra Douro & Porto er druer fra druesorterne Tinta Cao, Tinta Barocca, Tempranillo, Touriga Franca og Touriga Nacional. Vintage Port er en gammel verdens vin i ordets bedste forstand, for denne portugiser ånder en usædvanlig europæisk charme, der klart understreger succesen for vine fra den gamle verden. Når den perfekte fysiologiske modenhed er sikret, høstes druerne til Vintage Port udelukkende manuelt uden hjælp fra grove og lite selektive fuldskurvere.
Madanbefaling til Taylor's Port Vintage Port
Denne portugisiske Fortified Wine bør bedst nydes ved en temperatur på 15 - 18°C. Den egner sig perfekt som ledsager til kikærte-curry, pasta med bratwurst-boller eller brombær-flødeskum-dessert.
- Flere produkter fra Taylor's Port