♥ I øjeblikket 17 151 vine kun til dig! ♥
Personlig rådgivning!
Sikker emballage!
Pålidelig forsendelse!

Vin fra Portugal

(377)

Portugal - gode navigatører, store korkegre, fantastiske portugisiske vine . Landet på Atlanterhavskysten trives med nye ideer, gamle traditioner og et væld af druesorter, der giver portugisisk vin unikhed. 

Lær mere om Vin fra Portugal
Luk filtre
fra til
Meget bedømt  
24 h 🚀  
Ingen resultater fundet!
Vinho Verde - Casal Garcia
Vinho Verde - Casal Garcia
Hvidvin Halvtør Portugal Minho (PT) Vinho Verde DOC (POR)
Loureiro & Alvarinho Vinho Verde DOC - Quinta da Aveleda
2020
2021
Loureiro & Alvarinho Vinho Verde DOC - Quinta da Aveleda
Hvidvin Tør Portugal Minho (PT) Vinho Verde DOC (POR)
Vinho Verde Rosé DOC - Casal Garcia Vinho Verde Rosé DOC - Casal Garcia
Rosévine Halvsød Portugal Minho (PT) Vinho Verde DOC (POR)
Quinta das Setencostas Alenquer Rotwein
Quinta das Setencostas Alenquer DOC 2018 - Casa Santos Lima
Rødvin Tør Portugal Estremadura (PT) Alenquer DOC (POR)
Vinho Verde Seixoso DOC - Quinta da Lixa
Vinho Verde Seixoso DOC - Quinta da Lixa
Hvidvin Halvtør Portugal Minho (PT) Vinho Verde DOC (POR)
Vinho Verde Seixoso Rosado 2022 - Quinta da Lixa
Vinho Verde Seixoso Rosado 2022 - Quinta da Lixa
Rosévine Halvtør Portugal Minho (PT) Vinho Verde DOC (POR)
Vale dos Pombos Rosado Vinho Verde DOC 2022 - Quinta da Lixa Vale dos Pombos Rosado Vinho Verde DOC 2022 - Quinta da Lixa
Rosévine Tør Portugal Minho (PT) Vinho Verde DOC (POR)
Vinha Maria Premium Vinho Tinto DOC - Global Wines Vinha Maria Premium Vinho Tinto DOC - Global Wines
Rødvin Tør Portugal Beiras (PT) Dão DOC (POR)
Colheita Selecionada Rosé DOC - Cabriz
2020
2021
Colheita Selecionada Rosé DOC - Cabriz
Rosévine Tør Portugal Beiras (PT)
Portugiesischer Rosé lieblich 1,0 l - Peter Mertes Portugiesischer Rosé lieblich 1,0 l - Peter Mertes
Rosévine Halvsød Portugal
Antonio Lopes Vinho Verde 2021 - Vidigal Wines Antonio Lopes Vinho Verde 2021 - Vidigal Wines
Hvidvin Tør Portugal Vinho Verde (PT) Vinho Verde DOC (POR)
- Domini Douro DOC 2019 - J.M. da Fonseca
Rødvin Tør Portugal Douro & Porto (PT)
Tip!
-
Portada Winemaker's Selection Tinto 2020 - DFJ Vinhos
Rødvin Tør Portugal Estremadura (PT) Lisboa VR (POR)
Vinho Tinto 2020 - Casal Garcia
Vinho Tinto 2020 - Casal Garcia
Rødvin Tør Portugal Estremadura (PT) Lisboa VR (POR)
Colheita Seleccionada Branco 2018 - Quinta do Paral Colheita Seleccionada Branco 2018 - Quinta do Paral
Hvidvin Tør Portugal Alentejo (PT)
Vertente Tinto DOC 2019 - Niepoort Vertente Tinto DOC 2019 - Niepoort
Rødvin Tør Portugal Douro & Porto (PT) Douro DOC (POR)
Conde Villar Tinto 2020 - Quinta das Arcas Conde Villar Tinto 2020 - Quinta das Arcas
Rødvin Tør Portugal Alentejo (PT)
10 Years Old Tawny 0,2 l - Churchill's 10 Years Old Tawny 0,2 l - Churchill's
Dessertvin Portvin Sød Portugal Douro & Porto (PT)
Conciso Tinto Dao DOC - Niepoort
2016
2017
Conciso Tinto Dao DOC - Niepoort
Rødvin Tør Portugal Beiras (PT) Dão DOC (POR)
White Port Extra Dry - Quinta do Noval White Port Extra Dry - Quinta do Noval
Dessertvin Portvin Tør Portugal Douro & Porto (PT) Porto DOC (POR)
Brutalis 2018 - Vidigal Wines Brutalis 2018 - Vidigal Wines
Rødvin Tør Portugal Estremadura (PT) Lisboa VR (POR)
Porta 6 Rosé 2021 - Vidigal Wines Porta 6 Rosé 2021 - Vidigal Wines
Rosévine Tør Portugal Estremadura (PT) Lisboa VR (POR)
Fine Tawny Port - Taylor's Port Fine Tawny Port - Taylor's Port
Dessertvin Portvin Sød Portugal Douro & Porto (PT) Porto DOC (POR)
Colheita Selecionada Tinto - Cabriz
2018
2019
Colheita Selecionada Tinto - Cabriz
Rødvin Tør Portugal Beiras (PT)
bio bio
Monólogo Chardonnay P706 Minho VR 2021 - A&D Wines Monólogo Chardonnay P706 Minho VR 2021 - A&D Wines
Hvidvin Tør Portugal Vinho Verde (PT) Vinho Verde DOC (POR)
The Senior Port - Niepoort The Senior Port - Niepoort
Dessertvin Portvin Sød Portugal Douro & Porto (PT) Porto DOC (POR)
1 Fra 15

Vin fra Portugal er vinkulturarv

Enhver, der har lavet en rejse gennem den store brede verden af vin, er fortrolig med portvin, Madeira-vin, Vinho Verde og typisk tung og tanninrig rødvin lavet af oprindelige og næsten ukendte druer. Oplev kvintas i Portugal og deres skatte. Med VINELLO og portugisisk vin i en ånd af optimisme.

Syntese af modsætninger - vin fra Portugal

Dynamikken i den langvarige tradition inde i landet og nye tilgange langs Atlanterhavskysten i nord synes at være gået i stå. Sandsynligvis på grund af den store betydning, som portugisisk vin har opnået gennem pleje, hårdt arbejde og unikke druesorter. Hvorfor forbedre noget, når det hele smager godt. Verdensberømt portvin og Madeira-vin som et eksporthit, Vinho Verde, der som ingen andre står for Portugals lethed og tunge, kraftige rødvine, som man kunne forvente af en solbeskinnet floddal. Portugisisk vin afslører sig for kenderen på mange måder.

Portugisiske vinspecialiteter

Portvin

Den mest berømte vin fra Portugal er utvivlsomt den søde og stærke portvin fra Douro-dalen inde i landet. Det er dog opkaldt efter de store vingårde i havnebyen Porto, hvor portvinen opbevares i for store tønder. De berigede vine modnes på træfade i mindst 2 og op til 10 år for fuldt ud at udvikle deres aroma og smag. En fin sødme udvikler sig, hvilket gør portvinen meget opbevarbar og gør den meget populær som dessertvin og aperitif.

Vinho Verde

“Grøn vin” er hjemme langt nord i Portugal. Ud over portvin er det den vigtigste eksportvare til portugisisk vinavl. Ofte dyrket på pergolaer, en arkade dækket af vinstokke, er de hvide druesorter Alvarinho, Trajadura, Pederñao og Avesso for eksempel en frisk, let og alkoholfattig hvidvin, ideel til at drikke og nyde unge. Karakteristisk for Vinho Verde er en let svimmel kuldioxid, der næsten opmuntrer til at drikke. Fordi navnet refererer mindre til farven grøn - Vinho Verde kan findes både som hvid og rødvin - men henviser på den ene side til de grønne områder i Minho-regionen, på den anden side til det faktum, at vinen hovedsagelig drikkes ung.

Madeira

En Madeira-vin er ligesom portvin en berigede vin, hvor gæringen stoppes ved tilsætning af ren alkohol. Specialiteten ligger i opbevaring ved høje temperaturer på op til 75 ° C, som formodes at simulere de oprindelige sejladser gennem troperne, hvor den umiskendelige smag af vin kom for første gang. Hvad der tidligere skyldtes tilfældigheder er nu reguleret. Tilladte druesorter inkluderer Malvasia, Verdelho og Sercial, med alkoholindholdet i sidste ende mellem 17 og 22% vol. skal lyve for at få lov til at bære det melodiøse navn Madeira-vin.

De voksende regioner i Portugal

På trods af de berømte repræsentanter for portugisisk vin betragtes en kraftig og krydret rødvin typisk for portugiserne, hvoraf omkring 15% lever af vinavl. Spredt over omkring 240.000 hektar, 5 vindyrkningszoner, 40 dyrkningsområder for kvalitetsvin, hvoraf 26 har DOC-status, vinproducenterne dyrker og presser et stort antal lokale og undertiden endda ægte rodsorter i landets spredte kvintas. Kom med os på en kort udflugt langs Atlanterhavskysten gennem maleriske dale og over pludrende vandløb.

Alto Douro

Vinregionen i det nordlige Portugal betragtes som det ældste vindyrkningsområde i verden og løber dybt ind i det indre. På de stejle terrasser trives vinstokke på skiferjord, der har opbevaret fugt nok, så vinstokke let kan overleve de lange og varme somre. Touriga Nacional, Tinta Roriz og Tinta Barocca danner grundlaget for portvinen, hvorved en stor del af høsten bruges til tung rødvin.

Vinho Verde og Minho

Mellem Atlanterhavet og Douro-dalen ligger Vinho Verde og Minho voksende region. Ved hjælp af havbrisen og det regnfulde klima trives hvide druesorter her. Den ekstremt frugtbare region leverer omkring en femtedel af Portugals samlede udbytte. Den friske vinho verde er derfor vinproducentens vigtigste eksportvare med hensyn til mængde. Imidlertid forlader mange skatte aldrig landet og er alt for glade for at blive fortæret af lokalbefolkningen selv. Bare rolig - vi har bragt dig et par lækre specialiteter fra den nordligste vindyrkningsregion til portugisiske vine.

Alentejo

De store hvedemarker i Alentejo strækker sig øst for Lissabon, hvor vigtige korkeger stadig findes i dag. Men regionen ved grænsen til Spanien har ikke kun gjort sig bemærket med naturlige propper. På grund af det varme klima, næringsrige lerjord og lerjord og kunstig kunstvanding udvikler en kommende vinindustri sig i Alentejo med fokus på stærk rødvin.

Estremadura

Vinregionen Estremadura løber langs Atlanterhavskysten fra Lissabon til Leiria og er med det omkring 60.000 hektar det største voksende område for vin fra Portugal. Størstedelen af området falder på hvide druesorter. Mange vækstområder med DOC-status kan findes mellem kystbæltet og det kuperede bagland. Som i de fleste portugisiske dyrkningsområder dyrkes hovedsageligt indfødte druesorter i Estremadura-regionen.

Halvø de Setubal (tidligere Terras do Sado)

Vine med titlen Terras do Sado sikrer en ædel og traditionel oprindelse af fine hvidvine og kraftige rødvine. De to DOC-regioner Palmela og Setúbal danner vinregionen Península de Setúbal og har produceret kvalitetsvine på kalkholdige og lerjord i over hundrede år. I hjertet af Portugal, den ædle søde likørvin Moscatel de Setúbal, nummer tre dessertvine efter portvin og Madeira-vin.

Kvalitetsniveauerne for portugisisk vin

Vinloven i Portugal kender 3 kvalitetsniveauer, som kan sammenlignes med den franske klassifikation. De er baseret på geografiske oplysninger og specificerer druesorter, udbytte og alkoholindhold.

  • Vinho , tidligere Vinho de Mesa, er en bordvin uden geografisk betegnelse. Nogle er enkle vine, men vin af høj kvalitet kan erklæres som vinho for at omgå de strenge retningslinjer i DOC-retningslinjerne.
  • Indicação Geográfica Protegida (IGP), tidligere Vinho Regional, svarer til landets vin med en beskyttet oprindelsesbetegnelse. Desuden er druesort og alkoholindhold fastsat, men er meget mere defineret end betingelserne for en kvalitetsvin.
  • Denominação de Origem Protegida (DOP) / Denominação de Origem Controlada (DOC), erstattede kvalitetsniveauet Indicação de Proveniência Regulamentada (IPR) i 2011, er det højeste og mest almindelige kvalitetsniveau for portugisisk vin. Druesort, alkoholindhold, syre, farve, modningstid og aroma er reguleret.

Derudover skelnes alderen for portugisisk vin som følger

  • Verdes : unge vine skal nydes med det samme
  • Maturo : Modne vine, der ofte er blevet opbevaret i tønder
  • Garrafeira : Topvine med meget lang opbevaringsperiode i tønden

Køb billig portugisisk vin online

Uanset om der er fine hvidvine fra kysten, strukturelt rige rødvine fra det indre eller berigede dessertvine fra Portugals quintas - oplev VINELLO sorten af den nye vinproduktionsnation Portugal. Bestil online portugisiske rødvine af høj kvalitet, hvidvin, portvin billig og let. Næppe ankommet fra Portugal, vi får dine portugisiske vine på vej til dig så hurtigt som muligt. Måske med skib, måske ikke - under alle omstændigheder hurtigt, pålideligt og sikkert. Køb billig vin fra Portugal og tag på en rejse med VINELLO.

OP OP
OP