🍷 Skemerlig Cabernet Sauvignon fra Kaapzicht præsenterer sig med en fyldt purpur rød og begejstrer med komplekse aromaer af surkirsebær og blomme
🍽️ Nyd denne elegante rødvin optimalt til Boeuf Bourguignon eller stegt kalveliver for en uforlignelig smagsoplevelse
🌍 Aromaer og druesorternes renhed kommer med hver flaske fra den anerkendte vinregion Stellenbosch i Sydafrika til syne
emballage!
Mere information om Skemerlig Cabernet Sauvignon - Kaapzicht
Den fadlagrede Skemerlig Cabernet Sauvignon fra vindistriktet Western Cape præsenterer sig i en tæt purpurrød farve i glasset. I glasset viser denne rødvin fra Kaapzicht aromaer af surkirsebær, blåbær, ribs og blomme, suppleret med solbær, ristet træ og fennikel. Kaapzicht Skemerlig Cabernet Sauvignon præsenterer sig vidunderligt tør for vinentusiasten. Denne rødvin er aldrig grov eller stram, som man kunne forvente af en vin. Denne kraftfulde og tætte rødvin er fyldig og kompleks i smagen. Skemerlig Cabernet Sauvignon er vidunderligt frisk og livlig i munden takket være sin karakteristiske frugtsyre. Eftersmagen på denne vellagrede rødvin fra vinområdet Western Cape, nærmere bestemt Stellenbosch, imponerer med en smuk eftersmag.
Vinifikation af Skemerlig Cabernet Sauvignon fra Kaapzicht
Denne rødvin fokuserer helt klart på én druesort, nemlig Cabernet Sauvignon. Kun førsteklasses druer blev høstet til denne usædvanligt kraftfulde enkeltdruevin fra Kaapzicht. Efter at være høstet i hånden transporteres druerne så hurtigt som muligt til pressehuset. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i rustfri ståltanke og store træfade ved kontrollerede temperaturer. Efter endt gæring kan Skemerlig Cabernet Sauvignon fortsætte med at harmonisere på det fine gær i 24 måneder.
Til Kaapzicht Skemerlig Cabernet Sauvignon
Denne rødvin fra Sydafrika bør ideelt serveres ved en temperatur på 15-18 °C som ledsager til boeuf bourguignon, kogt kalvekød med bønner og tomater eller stegt kalvelever med æbler, løg og balsamicoeddikesauce.