🍷 Château Cantin Saint Emilion Grand Cru begeistrer med sin fine tekstur og den mesterlige lagring i franske egetræsfade
🍽️ Nyd denne ædle rødvin bedst til grøntsags-couscous med oksekødsfrikadeller eller klassisk Boeuf Bourguignon
🌍 Denne vidunderlige Merlot fra Les Grands Chais de France stammer fra den anerkendte vinregion Bordeaux
emballage!
Mere information om Château Cantin Saint Emilion Grand Cru - Les Grands Chais de France
Med Château Cantin Saint Emilion Grand Cru kommer der en førsteklasses rødvin i glasset. Den tilbyder en vidunderligt tæt, purpurfarvet farve. Svinger man glasset, afslører denne rødvin en høj viskositet, som tydeligt kan ses i de genkendelige "kirkefelter" ved glasranden. Næsen afslører denne Château Cantin rødvin med en række tørrede blommer, tørret frugt, violer, roser og frugtbrød. Som om det ikke allerede var imponerende, føjes der yderligere middelhavs urter, enebær og livretter til aromaen gennem lagringen i små træfade.
På ganen åbner Saint Emilion Grand Cru fra Château Cantin sig behageligt aromatisk, frugtbetonet og balanceret. På tungen udmærker denne kraftfulde rødvin sig med en utrolig silkeagtig tekstur. Finale af denne ungdommelige rødvin fra vinregionen Bordeaux, mere præcist fra Saint-Emilion, imponerer til slut med en bemærkelsesværdig eftersmag.
Vinifikation af Saint Emilion Grand Cru fra Chateau Cantin
Grundlaget for den kraftfulde Saint Emilion Grand Cru fra Bordeaux er druer af sorten Merlot. Bærrene til denne rødvin fra Frankrig bliver, efter at den optimale modenhed er sikret, kun håndplukket. Efter høsten transporteres druerne hurtigst muligt til pressehuset. Her sorteres de og bliver forsigtigt knust. Herefter følger fermenteringen i rustfri ståltank og små træfade ved kontrollerede temperaturer. Efter fermenteringsprocessen lagres Saint Emilion Grand Cru i nogle måneder i fade af fransk eg.
Madparring til Chateau Cantin Saint Emilion Grand Cru
Denne rødvin fra Frankrig bør nydes ved en temperatur på 15 - 18°C. Den egner sig perfekt som ledsager til grøntsags-couscous med oksekødsfrikadeller, stegt kalvelæbe med æbler, løg og balsamicosauce eller Boeuf Bourguignon.
- Flere produkter fra Les Grands Chais de France