🍷 Rosadoen fra Pago de Cirsus begejstrer med sit elegante, tørre smagsbillede og bliver vinificeret af omhyggeligt udvalgte Garnacha, Merlot og Syrah druer
🌶️ Nyd denne friske rosévin godt afkølet til lækre kikærte-curries eller hjerteligt spinatgratin med mandler
🌍 Denne eksklusive vin stammer fra den anerkendte vinregion Navarra DO i Aragonien og fortryller med sin unikke frugtagtighed
emballage!
Mere information om Rosado - Pago de Cirsus
Den elegante Rosado fra Pago de Cirsus flyder med strålende hindbær-rosa i glasset. Den første næse af Rosado afslører noter af ananas, stjernefrugter og guavaer. De frugtagtige komponenter i bouqueten får følgeskab af noter fra fadlagringen som endnu flere frugtagtige-balsamiske nuancer.
Pago de Cirsus Rosado begejstrer med sit elegant tørre smagsbillede. Den er tappet med kun 1,9 gram restsukker. Her er der tale om en ægte kvalitetsvin, som klart skiller sig ud fra enklere kvaliteter og derfor begejstrer denne spanier naturligvis med fin balance på trods af al sin tørhed. Smag kræver jo ikke nødvendigvis meget restsukker.
Denne lette og sprøde rosévin præsenterer sig balanceret og komplekst på ganen. Gennem sin tilstedeværende frugtsyre afslører Rosadoen sig vidunderligt frisk og levende på ganen. Finale på denne modningsvenlige rosévin fra vinregionen Aragonien, nærmere bestemt fra Navarra DO, begejstrer endelig med en god eftersmag.
Vinifikation af Rosado fra Pago de Cirsus
Denne balancerede rosévin fra Spanien laves af druesorterne Garnacha, Merlot og Syrah. Efter høsten kommer druerne hurtigt til pressehuset. Her bliver de selekteret og forsigtigt kværnet. Gæringen finder sted i små fade ved kontrollerede temperaturer. Efter gæringen følger en lagring i flere måneder i egetræsfade.
Madanbefaling til Pago de Cirsus Rosado
Drik denne rosévin fra Spanien bedst kold ved 8 - 10°C som ledsager til kikærtecurry, spinatgratin med mandler eller spaghetti med kapers-tomatsauce.
- Flere produkter fra Pago de Cirsus