🍇 The Pepper Tree Shiraz fra Bon Courage imponerer med sin elegante, tørre struktur og den fløjlsbløde mundfornemmelse
🍽️ Denne fyldige rødvin harmonerer perfekt med stegt kalvelever og gæsbryst, hvilket gør den til den ideelle ledsager til festlige lejligheder
🌍 Oprindelse fra den anerkendte vinregion Breede River Valley og udelukkende fremstillet af håndplukkede Syrah-druer giver den en særlig kvalitet
emballage!
Mere information om The Pepper Tree Shiraz - Bon Courage
Den elegante The Pepper Tree Shiraz fra Bon Courage skinner med en strålende purpurfarve i glasset. Den første duft af The Pepper Tree Shiraz præsenterer noter af svesker, blommer og sorte kirsebær. De frugtige dele af buketten ledsages af noter fra fadlagringen såsom peberkagekrydderi, kanel og vanilje.
Bon Courage The Pepper Tree Shiraz begejstrer med sit elegant tørre smagsbillede. Den er blevet tappet med kun 4,2 gram restsukker. Som man naturligvis kan forvente af en vin i den høje prisklasse, fortryller denne sydafrikaner dog ved al sin tørhed med en fin balance. Aroma behøver ikke nødvendigvis sukker. På ganen præsenterer teksturen af denne velafbalancerede rødvin sig vidunderligt blød og tæt. Gennem sin tilstedeværende frugtsyre afsløres The Pepper Tree Shiraz på ganen særdeles frisk og livlig. Finalen af denne rødvin fra vinregionen Breede River Valley, nærmere bestemt fra Robertson, imponerer til sidst med en bemærkelsesværdig eftersmag.
Vinifikation af Bon Courage The Pepper Tree Shiraz
Denne rødvin lægger klart vægten på én druesort, nemlig Syrah. Til denne vidunderligt velafbalancerede sortsvine fra Bon Courage er kun førsteklasses druer blevet høstet. Druerne til denne rødvin fra Sydafrika plukkes udelukkende i hånden på det optimale tidspunkt for modning. Efter høsten transporteres druerne straks til pressehuset. Her bliver de selekteret og skånsomt knust. Herefter sker gæringen i små fade ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af en modning på 12 måneder i franske egetræsfade.
Madparring til The Pepper Tree Shiraz fra Bon Courage
Denne sydafrikaner bør helst nydes tempereret ved 15 - 18°C. Den passer perfekt som ledsager til stegt kalvelever med æbler, løg og balsamico-sauce, andebryst med ingefær-rødkål og merian eller Boeuf Bourguignon.
- Flere produkter fra Bon Courage