🍷 Milmat Reserva Branco imponerer med sin elegante modning i små træfade og en strålende lys gul farve
🍽️ Nyd denne aromatiske hvidvin sammen med lækker lammeragout med kikærter og fine tørrede figner
🌍 Fremstillet af ædle druesorter som Antao Vaz, Arinto og Verdelho i den solbeskinnede region Alentejo af Mainova
emballage!
Mere information om Milmat Reserva Branco - Mainova
Den fadlagrede Milmat Reserva Branco fra Alentejo-vinområdet har en strålende lysegul farve i glasset, der skinner lysegult. Hvis man giver den lidt luft i vinglasset ved at svirvle den, er denne hvidvin kendetegnet ved en enorm glans, der får den til at danse livligt i glasset. Bouqueten af denne hvidvin fra Alentejo overbeviser med noter af gallia melon, appelsin, ananas og mango. Sporer vi aromaen videre, kommer der kærlighedsurt, grøn peber og garrigue til.
Denne tørre hvidvin fra Mainova er for folk, der foretrækker at drikke knogletørt. Milmat Reserva Branco kommer meget tæt på dette, da den er vinificeret med kun 1 gram restsukker. Letfodet og flerlaget præsenterer denne cremede og tætte hvidvin sig i munden. På grund af sin koncise frugtsyre er Milmat Reserva Branco usædvanlig frisk og livlig i munden. Afslutningen af denne hvidvin fra vinproduktionsområdet Alentejo er overbevisende med en bemærkelsesværdig eftersmag.
Vinificering af Mainova Milmat Reserva Branco
Grundlaget for den elegante Milmat Reserva Branco fra Alentejo er druer fra druesorterne Antao Vaz, Arinto og Verdelho. Udviklingen af druerne til denne vin fra Antao Vaz, Arinto og Verdelho er i høj grad påvirket af klimaet i dyrkningsområdet. I Alentejo trives druerne i et varmt klima, hvilket bl.a. afspejler sig i særligt velmodne druer og en ret høj mostvægt. Efter håndhøsten bliver druerne hurtigt bragt til vinhuset. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt brudt op. Gæringen følger i små træer ved kontrollerede temperaturer. Vinifikationen efterfølges af 12 måneders modning på egetræsfade.
Madanbefaling til Mainova Milmat Reserva Branco
Drik denne hvidvin fra Portugal moderat afkølet ved 11 - 13°C som ledsager til lammegryde med kikærter og tørrede figner, spinatgratin med mandler eller torsk med agurk-sennepsgrøntsager.
- Flere produkter fra Mainova