🍷 Gaia de Fortant Rouge Bio Saint Chinian begejstrer med en elegant og rund modning i egetræ, der fremhæver dens fulde karakter
🍽️ Nyd denne rødvin til lækker lammefrikassé eller grøntsagscouscous for en harmonisk smagsoplevelse
🌿 Fremstillet af udvalgte Grenache- og Syrah-druer, fører denne vin dig til den solbeskinnede Languedoc-region
emballage!
Mere information om Gaia de Fortant Rouge Bio Saint Chinian AOP - Fortant de France
Den fadlagrede Gaia de Fortant Rouge Bio Saint Chinian fra vinregionen Languedoc præsenterer sig i glasset i en tæt purpurfarve. Efter lidt tid i glasset tilbyder denne rødvin fra Frankrig vidunderligt udtryksfulde aromaer af morbær, brombær, sort ribs og blåbær, afrundet af yderligere frugtige nuancer, som fadlagringen bidrager med.
Fortant de France Gaia de Fortant Rouge Bio Saint Chinian præsenterer sig for vinelskeren vidunderligt tør. Denne rødvin fremstår aldrig grov eller karrig, men rund og smidig. På tungen kendetegnes denne kraftfulde rødvin af en utrolig tæt tekstur. Gennem sin markante frugtsyre afslører Gaia de Fortant Rouge Bio Saint Chinian sig på ganen usædvanligt frisk og livlig. I eftersmagen begejstrer denne unge rødvin fra vinregionen Languedoc endelig med en bemærkelsesværdig længde. Igen viser der sig toner af morbær og blåbær.
Vinifikation af Fortant de France Gaia de Fortant Rouge Bio Saint Chinian
Basis for den førsteklasses og vidunderligt kraftfulde cuvée Gaia de Fortant Rouge Bio Saint Chinian fra Fortant de France er Grenache- og Syrah-druer. Efter håndplukning kommer druerne hurtigt til vineriet. Her bliver de selekteret og forsigtigt knust. Derefter sker gæringen i rustfri ståltank og små træfade ved kontrollerede temperaturer. Efter gæringen kan Gaia de Fortant Rouge Bio Saint Chinian harmonisere i flere måneder på den fine hæv. Efter færdiggørelsen af vinen bliver Gaia de Fortant Rouge Bio Saint Chinian omhyggeligt harmoniseret.
Madanbefaling til Fortant de France Gaia de Fortant Rouge Bio Saint Chinian
Denne franske rødvin bør nydes bedst tempereret ved 15 - 18 °C. Den passer perfekt som ledsager til lammestuvning med kikærter og tørrede figner, grøntsagscouscous med oksekødsfrikadeller eller gåsebryst med ingefær-rødkål og merian.
- Flere produkter fra Fortant de France