🍷 Oplev den elegante og fløjlsagtige stil af Côte Rôtie La Turque fra Domaine E. Guigal, der fremhæver sin fine balance og frugtige mangfoldighed
🍽️ Perfekt til andebryst med ingefær-rødkål eller grøntsags-couscous med oksekødsfrikadeller, er denne rødvin den ideelle ledsager til festlige lejligheder
🌍 De udsøgte Syrah og Viognier druer stammer fra den velrenommerede vinregion Rhône-dalen og garanterer en uforglemmelig smagsoplevelse
emballage!
Mere information om Côte Rôtie La Turque - Domaine E. Guigal
Côte Rôtie La Turque fra vinregionen Rhône-dalen præsenterer sig i glasset i en lysende purpurrød farve. Let skråt holdt er der en overgang af farven mod granatrød langs kanterne. Næsen på denne rødvin fra Rhône-dalen begejstrer med nuancer af sveske, morbær, blomme og sorte kirsebær. Især dens frugtige karakter gør denne vin så særlig.
Denne rødvin fra Domaine E. Guigal er optimal for alle, der foretrækker så lidt restsukker i vinen som muligt. Til trods for dette fremstår den aldrig mager eller tør, men derimod rund og smidig. Denne kødfulde og silkeagtige rødvin præsenterer sig afbalanceret og komplekst på ganen. Finale på denne rødvin fra vinregionen Rhône-dalen begejstrer endelig med en dejlig eftersmag.
Vinifikation af Domaine E. Guigal Côte Rôtie La Turque
Udgangspunktet for den førsteklasses og vidunderligt afbalancerede cuvée Côte Rôtie La Turque fra Domaine E. Guigal er Syrah- og Viognier-druer. Efter høsten kommer druerne hurtigt til pressehuset. Her sorteres de og kværnes forsigtigt. Følgende i processen er gæringen ved kontrollerede temperaturer. Efter afslutningen af gæringen.
Madanbefaling til Côte Rôtie La Turque fra Domaine E. Guigal
Denne franske rødvin bør nydes ved en temperatur på 15 - 18°C. Den er perfekt som ledsager til andebryst med ingefær-rødkål og merian, kalvesteg med bønner og tomater eller grøntsags-couscous med oksekødsfrikadeller.
- Flere produkter fra E. Guigal