🍷 Charles de Batz fra Domaine Berthoumieu viser en kraftfuld og elegant vinproduktion med komplekse aromaer, der perfekt akcentueres i egetræsfadet
🍽️ Nyd denne udsøgte rødvin til klassiske retter som Boeuf Bourguignon eller fyldte pebre for en uforglemmelig smagsoplevelse
🌍 Fremstillet af de ædle druesorter Cabernet Sauvignon og Tannat vokser denne vin i de mineralholdige jorde i det maleriske Sud-Ouest Frankrig
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
emballage!
Mere information om Charles de Batz AOP - Domaine Berthoumieu
I glasset afslører Charles de Batz fra Domaine Berthoumieu en tæt purpurrød farve. Hældt i et rødvinsglas byder denne rødvin fra den gamle verden på vidunderligt udtryksfulde aromaer af surkirsebær og brombær, afrundet af yderligere frugtagtige nuancer, der er bidraget af lagringen på træfade.
I smagen åbner Charles de Batz fra Domaine Berthoumieu sig vidunderligt aromatisk, frugtagtig og afbalanceret. Der er tør og rigtig tør. Denne rødvin hører til den sidste gruppe, da den er vinificeret med kun 0,4 g restsukker. Teksturen i denne kraftige rødvin er vidunderligt smeltende på ganen. Takket være den afbalancerede frugtsyre har Charles de Batz en behagelig mundfornemmelse uden at mangle friskhed. Eftersmagen af denne vin fra vindistriktet Sud-Ouest, som kan gemmes godt, er endelig dejlig med sin smukke længde. Der er igen antydninger af surkirsebær og brombær. I eftersmagen tilføjes mineralske noter fra den grus- og kalkstensdominerede jordbund.
Vinifikation af Charles de Batz fra Domaine Berthoumieu
Denne kraftige rødvin fra Frankrig er lavet på druesorterne Cabernet Sauvignon og Tannat. Vinstokkene, der producerer druerne til denne vin, vokser på kalksten og grusjord i Sud Ouest. På grund af den modererende indflydelse fra det nærliggende hav modner druerne langsommere og udvikler mere aromatisk kompleksitet. Efter den manuelle høst bliver druerne straks kørt til vineriet. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Herefter følger gæring i rustfri ståltanke og små træfade ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af modning på det fine gær i flere måneder, før vinen til sidst tappes på flaske. Lagringen på træfade efterfølges af en lang modningsperiode i flasken, hvilket gør denne rødvin endnu mere kompleks.
Madsanbefalinger til Domaine Berthoumieu Charles de Batz
Denne franske rødvin nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18°C. Den er den perfekte ledsager til boeuf bourguignon, fyldte peberfrugter eller kalvebøf med bønner og tomater.
Priser til Charles de Batz fra Domaine Berthoumieu
- Flere produkter fra Domaine Berthoumieu