🍇 Denne Chardonnay - Pago de Cirsus begeistrer med sin elegante, tørre stil og en harmonisk lagring på eg
🍽️ Nyd den perfekt afkølet til lækker spinatgratin med mandler eller velsmagende græskarret
🌍 Fremstillet af førsteklasses Chardonnay-druer i den anerkendte vinregion Aragonien fra Pago de Cirsus
emballage!
Mere information om Chardonnay - Pago de Cirsus
I glasset præsenterer Chardonnay fra Pago de Cirsus en tæt gylden gul farve. Denne druesorterene spanske vin forkæler i glasset med vidunderligt udtryksfulde noter af stjernefrugter, Gallia-melon, guavaer og papayaer. Dertil kommer anklange af bjørneklo og Garrigue.
Denne vin begejstrer med sit elegant tørre smagsbillede. Den blev tappet med kun 1,8 gram restsukker. Her er der tale om en ægte kvalitetsvin, der klart skiller sig ud fra enklere kvaliteter, og denne spanier fortryller naturligvis med fin balance trods sin tørhed. Fremragende smag kræver ikke nødvendigvis restsukker. På ganen præsenterer teksturen af denne kraftfulde hvidvin sig vidunderligt sprød og silkeagtig. Gennem sin markante frugtsyre præsenterer Chardonnay'en sig usædvanligt frisk og livlig på ganen. I eftersmagen begejstrer denne lagringsdygtige hvidvin fra vinregionen Aragonien til slut med god længde. Atter engang viser der sig anklange af guava og ananas.
Vinifikation af Chardonnay fra Pago de Cirsus
Denne kraftfulde hvidvin fra Spanien fremstilles af druesorten Chardonnay. Bærrene til denne spanske hvidvin plukkes, når de er perfekt modne, for at bevare deres aromaer, særligt hurtigt og på et så køligt tidspunkt af dagen som muligt. Efter høsten transporteres drueklaserne hurtigt til vineriet. Her selekteres de og åbnes forsigtigt. Efterfølgende sker gæringen i små træfade ved kontrollerede temperaturer. Efter endt gæring lagres Chardonnay'en i flere måneder i egetræsfade.
Madparring til Chardonnay fra Pago de Cirsus
Drik denne hvidvin fra Spanien bedst afkølet ved 8 - 10°C som ledsager til spinatgratineret med mandler, kartoffelpande med laks eller græskar-gratin.
- Flere produkter fra Pago de Cirsus