🍷 Camino Rosado imponerer med sin strålende purpurfarve og en elegant friskhed med kun 1,5 gram restsukker
🍽️ Nyd denne rosévin optimalt sammen med raffineret porresuppe eller eksotisk kokos-lime-fiskecurry
🌍 Fremstillet af Parra Jiménez fra den anerkendte vinregion Castilla - La Mancha viser denne veganske Tempranillo sine fremragende kvaliteter
emballage!
Mere information om Camino Rosado - Parra Jiménez
Camino Rosado fra vinregionen Kastilien - La Mancha afslører sig i glasset i strålende purpur, lyserød, hindbær-rosa. Denne tørre rosévin fra Parra Jiménez er perfekt til purister, der elsker at drikke deres vin tør. Camino Rosado kommer meget tæt på, da den kun er vinificeret med 1,5 gram restsukker. Denne silkebløde rosévin præsenterer sig balanceret og komplekst på ganen. Gennem sin markante frugtsyre fremstår Camino Rosado dejligt frisk og livlig på ganen. Finalen af denne ungdommelige rosévin fra vinregionen Kastilien - La Mancha begejstrer til sidst med en smuk eftersmag.
Vinifikation af Camino Rosado fra Parra Jiménez
Den balancerede Camino Rosado fra Spanien er en ren varietalvin, vegansk vinificeret fra druesorten Tempranillo. Efter høsten kommer druerne hurtigt til kælderen. Her sorteres de og brekkes forsigtigt. Fermenteringen finder sted i rustfrie ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Fermenteringen efterfølges af en modning i flere måneder på den fine gær, før vinen til sidst tappes. Efter færdiggørelsen af vinen harmoniseres Camino Rosado forsigtigt.
Madparring til Parra Jiménez Camino Rosado
Denne rosévin fra Spanien bør nydes bedst velafkølet ved 8 - 10°C. Den passer perfekt som følge til porresuppe, kokos-lime-fiskcurry eller kartoffelpande med laks.
- Flere produkter fra Parra Jiménez