🍾 Brut Extrême Réserve Privée Vouvray AOC fra Marc Brédif fremhæver sin elegante finesse og fine perlage
🍽️ Nyd denne mousserende vin perfekt til stegt ørred med ingefær-pære eller spaghetti med yoghurt-mynte-pesto
🌍 Denne eksklusive mousserende vin fremstilles af ædle Chenin Blanc druer i den solrige vinregion Val de Loire
emballage!
Mere information om Brut Extrême Réserve Privée Vouvray AOC - Marc Brédif
Brut Extrême Réserve Privée Vouvray fra vinregionen Val de Loire præsenterer sig i glasset i en strålende skimmende platina-gul farve. Perlen i denne mousserende vin glitrer i glasset med en meget fint perlende og utrolig stabil kvalitet. Denne vin fortryller også øjet med refleksioner. Når man svinger glasset, udviser denne vin en uvurderlig brillans, der får den til elegant at danse i glasset. Når den hældes i et champagneglas, viser denne vin fra Frankrig vidunderligt udtryksfulde aromaer af appelsin, grapefrugt, pomelo og lime, afrundet med enebær, middelhavskrydderurter og grøn peberfrugt.
Brut Extrême Réserve Privée Vouvray fra Marc Brédif er perfekt til alle vinentusiaster, der foretrækker så lidt sødme som muligt i vinen. Den fremstår dog aldrig sparsom eller tør, men rund og smidig. Let og kompleks præsenterer denne smeltende og lette vin sig på ganen. Gennem den moderate frugtsyre kærtegner Brut Extrême Réserve Privée Vouvray med en behagelig følelse på ganen, uden at den samtidig mister sin saftige livlighed. Finalen af denne vin fra vinregionen Val de Loire imponerer endelig med en smuk eftersmag.
Vinifikation af Marc Brédif Brut Extrême Réserve Privée Vouvray
Grundlaget for den elegante Brut Extrême Réserve Privée Vouvray fra Val de Loire er druer fra sorten Chenin Blanc. Efter høsten bliver druerne hurtigt bragt til vinkælderen. Her bliver de sorteret og skånsomt presset. Derefter følger gæringen af basisvinene.
Madanbefaling til Brut Extrême Réserve Privée Vouvray fra Marc Brédif
Denne vin fra Frankrig bør nydes bedst godt afkølet ved 8 - 10°C. Den egner sig perfekt som ledsagende vin til stegt ørred med ingefær-pære, spaghetti med yoghurt-mynte-pesto eller omelet med laks og fennikel.
- Flere produkter fra Marc Brédif