🍇 Belluguette Languedoc viser en kraftfuld karakter og forfører med en tæt, silkeagtig glat tekstur
🍽️ Perfekt som ledsager til aromatiske retter som porresuppe eller forfriskende kikærte-curry
🌍 Fremstillet af omhyggeligt udvalgte Grenache Blanc, Roussanne, Vermentino og Viognier druer fra det anerkendte Château Paul Mas
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
emballage!
Mere information om Belluguette Languedoc AOP - Château Paul Mas
Den kraftfulde Belluguette Languedoc fra Château Paul Mas kommer med en tæt lys gul farve i glasset. Denne franske cuvée præsenterer i glasset vidunderligt udtryksfulde noter af grapefrugt, appelsin, kumquats og pomelo. Hertil kommer anklange af kanel, sort te og kakaobønne.
Denne tørre hvidvin fra Château Paul Mas er noget for vin-drikkere, der sætter pris på det helt tørre. Belluguette Languedoc kommer tæt på dette, da den kun er vinificeret med lige præcis 2 gram restsukker. På tungen kendetegnes denne kraftfulde hvidvin af en utrolig tæt og silkeagtig tekstur. Gennem sin vitale frugtsyre præsenterer Belluguette Languedoc sig på ganen på en drømmet frisk og livlig måde. I eftersmagen begejstrer denne hvidvin fra vinregionen Languedoc med god længde. Igen viser der sig anklange af pink grapefrugt og grapefrugt. I eftersmagen tilføjes der yderligere mineralske noter fra de grusdominerede jorder.
Vinifikation af Château Paul Mas Belluguette Languedoc
Grundlaget for den førsteklasses og vidunderligt kraftfulde cuvée Belluguette Languedoc fra Château Paul Mas er Grenache Blanc, Roussanne, Vermentino og Viognier druer. I Languedoc vokser vinplanterne, der producerer druerne til denne vin, på jorde af grus. Efter høsten transporteres druerne hurtigt til kælderen. Her sorteres de og males forsigtigt. Der følger gæring i store egetræsfade ved kontrollerede temperaturer. Efter gæringen følger en modning i flere måneder i fade af fransk og amerikansk eg.
Madanbefaling til Belluguette Languedoc fra Château Paul Mas
Denne franskmand bør nydes bedst godt afkølet ved 8 - 10°C. Den passer perfekt som ledsager til porresuppe, omelet med laks og fennikel eller kikærte-curry.
- Flere produkter fra Domaine Paul Mas