✨ Prosecco Superiore Brut Nature Valdobbiadene DOCG fra Val D'Oca begejstrer med sin strålende platin-gule farve og en silkeagtig tekstur
🥂 Ideel til forfriskende retter som spaghetti med yoghurt-mynte-pesto og stegt ørred med ingefær-pære passer denne vin perfekt til enhver festlig lejlighed
🍇 Fremstillet af den ædle druesort Glera udfolder denne italienske spumante den traditionelle charme fra vinregionen Veneto
emballage!
Mere information om Prosecco Superiore Brut Nature Valdobbiadene DOCG - Val D'Oca
Prosecco Spumante Superiore Brut Nature fra vindistriktet Veneto afslører sig i glasset i en strålende skinnende platin-gul farve. Prosecco Spumante fra den gamle verden hældes ideelt i et glas med mousserende vin og afslører vidunderligt udtryksfulde smagsnuancer af citrongræs, pære, pomelo og grapefrugt, afrundet med andre frugtagtige nuancer.
Denne tørre Prosecco Spumante fra Val D'Oca er til vinelskere, der foretrækker at have 0,0 gram sukker i deres vin. Prosecco Spumante Superiore Brut Nature kommer meget tæt på dette, da den er vinificeret med kun 2 gram restsukker. På tungen er denne letfodede Prosecco Spumante kendetegnet ved en utrolig silkeagtig og let tekstur. Takket være den livlige frugtsyre er Prosecco Spumante Superiore Brut Nature imponerende frisk og livlig på tungen. Eftersmagen af denne langtidsholdbare Prosecco Spumante fra vindistriktet Veneto er endelig meget lang. Igen er der antydninger af violer og grapefrugt.
Vinifikation af Val D'Oca Prosecco Spumante Superiore Brut Nature
Den elegante Prosecco Spumante Superiore Brut Nature fra Italien er en enkeltdruevin fremstillet af druesorten Glera. Druerne vokser under optimale forhold i Veneto. Her graver vinstokkene deres rødder dybt ned i en jordbund af sedimentære og forvitrede sten. Prosecco Spumante Superiore Brut Nature er en vin fra den gamle verden helt igennem, da denne italienske vin udstråler en ekstraordinær europæisk charme, der tydeligt understreger succesen for vine fra den gamle verden. Efter druehøsten bliver druerne straks kørt til vineriet. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Derefter foregår gæringen ved kontrollerede temperaturer.
Madsanbefalinger til Prosecco Spumante Superiore Brut Nature fra Val D'Oca
Denne italienske vin nydes bedst afkølet ved 5 - 7 °C. Den passer perfekt til spaghetti med yoghurt- og myntepesto, stegt ørred med ingefær og pære eller fiskekarry med kokosnød og lime.