• ♥ I øjeblikket 24.220 vine kun til dig! ♥
  • Personlig rådgivning!
  • Sikker emballage!
  • Pålidelig forsendelse!
Ikke tilgængelig
veganer veganer
La Vitoriana - Raúl Pérez
Ikke tilgængelig
veganer veganer
modent æble, Brombær, Paranød, ristet træ og Lakrids

🍷 La Vitoriana fra Raúl Pérez imponerer med sine komplekse aromaer og den elegante modning i franske egetræsfade

🍽️ Ideel til Boeuf Bourguignon eller krydrede curryer udfolder denne italienske rødvin sit fulde smagspotentiale ved 15 - 18°C

🌍 Fremstillet af højkvalitets Mencia-druer i den berømte vinregion Castilla - León, repræsenterer denne vin traditionen og håndværket fra Raúl Pérez

La Vitoriana - Raúl Pérez

Denne vare er i øjeblikket utilgængelig!

Årgang

9999
2019
Enhedspris: 210.98 *
La Vitoriana - Raúl Pérez
Close
Personligt!
Personligt!
Personligt!
Sikker
emballage!
Personligt!
Pålidelig!

Mere information om La Vitoriana - Raúl Pérez

La Vitoriana fra Raúl Pérez fra Castile - León afslører en lys, purpurrød farve i glasset. Næsen på denne Raúl Pérez-rødvin afslører alle former for brombær og modne æbler. Som om det ikke allerede var imponerende, tilføjer lagringen på små træfade yderligere aromaer som ristet træ, lakrids og paranødder.

La Vitoriana fra Raúl Pérez er ideel til alle vinkendere, der kan lide den tør. Den er dog aldrig stram eller sprød, som man naturligt ville forvente af en vin. Denne tætte og kødfulde rødvin er afbalanceret og kompleks i smagen. Takket være den vitale frugtsyre er La Vitoriana fantastisk frisk og livlig på tungen. Eftersmagen på denne vellagrede rødvin fra vindistriktet Castilla y León, nærmere bestemt fra Bierzo DO, er imponerende med en bemærkelsesværdig eftersmag. Eftersmagen ledsages også af mineralske noter fra den lerdominerede jordbund.

Vinifikation af Raúl Pérez La Vitoriana

Grundlaget for den velafbalancerede La Vitoriana fra Castilla y León er druer fra druesorten Mencia. Druerne vokser under optimale forhold i Castilla y León. Her graver vinstokkene deres rødder dybt ned i lerjorden. Efter høsten transporteres druerne til vineriet så hurtigt som muligt. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i små og store træhuse ved kontrollerede temperaturer. Efter endt gæring modnes den elegante La Vitoriana i yderligere 12 måneder på franske egetræsfade.

Madsanbefalinger til La Vitoriana by Raúl Pérez

Denne rødvin fra Spanien skal helst nydes ved en temperatur på 15-18 °C som ledsager til boeuf bourguignon, karry med lam eller thailandsk agurkesalat.

Hårde fakta

Typ produktu:
Vin-kategori:
Rødvin
Vin farve:
Rød
Smag:
Aroma:
Paranød , ristet træ , modent æble , Brombær , Lakrids
Mundfølelse:
kødfuld , tæt
Efterklang:
lang
Anledning og tema:
Typisk aften , Ildsted ved aften , Madlavning med venner , Romantisk Aftensmad
Druesort:
Delstat:
Spanien
Dyrkningsareal:
Castilla y León (ES)
Underregion:
Bierzo DO (ES)
Gulve & Særlige lag:
Ler
Alkohol i vol%:
13.5
Wine acidity in g/l:
6,2
Residual sugar in g/l:
1,2
Optimal serveringstemperatur i C °:
15 - 18
Cuvée:
monovarietal
Udvidelse:
Lllle træ , Stort træ
Detaljer om udvidelse:
Fransk eg , Barrique 225 l
Ekspansionstid i mon.:
12
Holdbarhed i år fra årgang:
8
Kvalitetsklassifikation og prædikater:
D.O. Denominación de Origen
Økologisk, vegansk, alkoholfri osv.:
veganer
Stil:
Gamle verden , klassisk
Denne vin er velegnet til:
Mørk mad , Krydrede og salte retter
Vinglas anbefaling :
Burgunderkelch
Størrelse i L.:
0,75
Flaske design og udstyr:
Burgunder flaske , klassisk
Lukningstype:
Kork
Allergener og ingredienser:
Indeholder sulfitter og svovldioxid
Distributør:
Raúl Pérez - C/ Promadelo s/n - 24530 Valtuille de Abajo (León) - España
PID:
70009-ES-RW-MN-0090-19
OP