🍇 GIllesberg Cabernet Franc fra Triebaumer begejstrer med sin elegante, sømløse tekstur og den harmoniske modning i små træfade
🍽️ Nyd den ideelt sammen med lækre bagte fåreost-pakker eller en delikat spinatgratin med mandler
🌍 Fremstillet af håndplukkede Cabernet Franc druer fra den maleriske vinregion Burgenland
emballage!
Mere information om GIllesberg Cabernet Franc - Triebaumer
I glasset afslører GIllesberg Cabernet Franc fra Triebaumer en tæt purpurrød farve. I glasset afslører denne rødvin fra Triebaumer aromaer af ribs, blåbær, blomme og brombær, suppleret med timian, lakrids og tobak. Triebaumer GIllesberg Cabernet Franc er behageligt tør for vinelskere. Denne rødvin er aldrig grov eller stram, som man kunne forvente af en vin. I smagen er denne kraftige rødvin kendetegnet ved en utrolig fløjlsagtig og tæt tekstur. Takket være den afbalancerede frugtsyre smigrer GIllesberg Cabernet Franc ganen med en fløjlsblød mundfornemmelse uden at mangle saftig livlighed. Eftersmagen på denne velmodnede rødvin fra vindistriktet Burgenland, nærmere bestemt fra Leithaberg / Neusiedlersee-Hügelland, overbeviser til sidst med en god eftersmag.
Vinifikation af GIllesberg Cabernet Franc fra Triebaumer
Grundlaget for den kraftige GIllesberg Cabernet Franc fra Østrig er druer fra Cabernet Franc-druesorten. Druerne til denne rødvin fra Østrig høstes udelukkende med håndkraft, når den optimale modenhed er sikret. Efter høsten transporteres druerne hurtigt til vineriet. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Herefter følger gæring i små egetræsfade ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af modning på det fine gær i flere måneder, før vinen til sidst tappes på flaske.
Anbefaling af vin til GIllesberg Cabernet Franc fra Triebaumer
Denne østrigske vin nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18°C. Den er den perfekte ledsager til bagte fåreostpakker, porretortillas eller spinatgratin med mandler.
Awards for GIllesberg Cabernet Franc fra Triebaumer
- Flere produkter fra Günter + Regina Triebaumer