🍷 Abadia Cabernet Sauvignon Tempranillo DO fra Raimat viser en elegant stil med betonet frugt og fin struktur
🍽️ Denne komplekse rødvin passer ideelt til lækker Iberico-svinekød og delikat chorizo
🌿 Oplev den harmoniske forbindelse mellem Cabernet Sauvignon og Tempranillo fra den maleriske region Katalonien
emballage!
Mere information om Abadia Cabernet Sauvignon Tempranillo DO - Raimat
Abadia fra Raimat forener den internationale klassiker Cabernet Sauvignon med den mest spanske druesort af alle - Tempranillo. I glasset fremstår Raimat Abadia med strålende kirsebær rød og violette glanslys. Buketten af denne udtryksfulde rødvins-cuvée fra den katalanske DO Costers del Segre vækker begejstring med noter af blommer, sorte ribs og brombær. Krydrede noter af lys pibetobak, mørk bitter chokolade og endda lidt anis og karamel forfiner Abadias næse endnu mere.
På ganen er Abadia Cabernet Sauvignon Tempranillo fra Raimat meget tilstedeværende, struktureret og behageligt elegant. Tempranillo tilføjer lethed, mens Cabernet Sauvignon giver vinen meget kraft, mørke bærfrugter og tannin.
Vinifikation af Abadia Cabernet Sauvignon - Tempranillo
Druerne til denne cuvée stammer alle fra bæredygtigt landbrug. Ved brugen af fade tog man det lidt stille, så frugten står i fokus i denne vin. Til navnet: Abadia, det katalanske ord for kloster, minder om nonnernes engagement, som i århundreder har præget Kataloniens vinlandskab. Den første Abadia blev fremstillet i 1978 og har siden da været vartegn for vingården.
Foodpairing til Abadia Cabernet Tempranillo fra Raimat
Denne rødvins-cuvée fra Katalonien er en fremragende ledsager til Iberico-svinekød, grillet kylling, kyllingelever og chorizo, eller bare solo.
- Flere produkter fra Raimat