✨ Prosecco Spumante Millesimato extra dry fra Bepin de Eto begejstrer med sin elegante lagring i rustfrit stål og harmoniserer på den fine gær
🍽️ Ideel til lette retter som porretortilla eller forfriskende brombærflødedesserter bringer denne Prosecco friske nuancer til dit bord
🍇 Fremstillet af Glera-druen, afslører denne fine Prosecco sine rødder i de solrige vinmarker i regionen Valdobbiadene
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
emballage!
Mere information om Prosecco Spumante Millesimato extra dry Valdobbiadene DOCG - Bepin de Eto
I glasset afslører Prosecco Spumante Millesimato ekstra tør Valdobbiadene fra Bepin de Etos pen en strålende skinnende platin gul farve. Næsen af Prosecco Spumante fra Veneto fortryller med nuancer af grapefrugt, lime, pomelo og appelsin, og det er netop dens frugtagtige karakter, der gør denne vin så speciel.
På ganen er teksturen af denne letfodede Prosecco Spumante vidunderligt let og fløjlsagtig. Prosecco Spumante Millesimato ekstra tør Valdobbiadene er vidunderligt frisk og livlig i munden takket være den udprægede frugtsyre. Eftersmagen af denne Prosecco Spumante fra vinregionen Veneto er endelig dejlig med god længde. Der er igen antydninger af appelsin og grapefrugt. Mineralske noter fra den lerdominerede jordbund tilføjes til afslutningen.
Vinifikation af Bepin de Eto Prosecco Spumante Millesimato extra dry Valdobbiadene
Grundlaget for den elegante Prosecco Spumante Millesimato extra dry Valdobbiadene fra Veneto er druer fra druesorten Glera. Druerne vokser under optimale forhold i Veneto. Her graver vinstokkene deres rødder dybt ned i lerjorden. Efter druehøsten transporteres druerne så hurtigt som muligt til pressehuset. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Når gæringen er afsluttet, kan Prosecco Spumante Millesimato extra dry Valdobbiadene fortsætte med at harmonisere på det fine gær i et par måneder.
Anbefalet tilbehør til Prosecco Spumante Millesimato extra dry Valdobbiadene fra Bepin de Eto
Denne italienske Prosecco Spumante nydes bedst afkølet ved 8-10°C. Den passer perfekt til porretortillas, kålroulader eller desserter med brombær og fløde
.- Flere produkter fra Bepin de Eto