🍇 Conde Pinel Viura Verdejo Blanco fra Hammeken modner elegant og friskt i rustfrie ståltanke og begejstrer med sin lette krop
🥗 Den passer perfekt til grøntsagsretter med pesto eller en lækker porretortilla og serveres ved 8 - 10°C for maksimal nydelse
🇪🇸 Fremstilles af håndplukkede Verdejo- og Viura-druer fra den anerkendte vinregion Castilla - La Mancha
emballage!
Mere information om Conde Pinel Viura Verdejo Blanco - Hammeken
Conde Pinel Viura Verdejo Blanco fra vinregionen Kastilien - La Mancha fremstår i glasset i en strålende lys gul farve. På næsen viser denne Hammeken hvidvin en række dufte af pomelo, ananas, sorte kirsebær, grapefrugt og citron.
Conde Pinel Viura Verdejo Blanco fra Hammeken er præcis det rigtige for alle vinentusiaster, der foretrækker en tør vin. Alligevel fremstår den aldrig karg eller sprød, hvilket absolut ikke er en selvfølgelighed for en vin i entry-level segmentet. Let og facetteret præsenterer denne tætte hvidvin sig på ganen. Den velafbalancerede frugtsyre smigrer med en behagelig mundfornemmelse, uden at den går på kompromis med friskheden. I afslutningen begejstrer denne hvidvin fra vinregionen Kastilien - La Mancha med en god længde. Igen viser der sig nuancer af pomelo og sorte kirsebær.
Vinifikation af Hammeken Conde Pinel Viura Verdejo Blanco
Grundlaget for den førsteklasses og vidunderligt elegante cuvée Conde Pinel Viura Verdejo Blanco fra Hammeken er Verdejo og Viura druer. Efter høsten transporteres druerne straks til kælderen. Her sorteres de og skånsomt knuses. Gæringen finder sted i ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Vinifikationen afsluttes med en modning i flere måneder på den fine gær, før vinen endelig tappes på flasker.
Anbefaling til mad til Hammeken Conde Pinel Viura Verdejo Blanco
Denne spanske hvidvin bør nydes godt afkølet ved 8 - 10°C. Den egner sig perfekt som ledsagende vin til grøntsagsgryde med pesto, porretortilla eller spaghetti med yoghurt-mynte-pesto.
- Flere produkter fra Hammeken Cellars