🍇 Cabernet Sauvignon Estate fra Wakefield imponerer med sin elegante lagring i franske egetræsfade.
🥩 Kombiner denne fyldige rødvin ideelt med saftigt okse- eller lammekød.
🌏 Fremstillet af 100% Cabernet Sauvignon-druer fra det kølige Clare Valley i Australien.
emballage!
Mere information om Cabernet Sauvignon Estate - Wakefield
Cabernet Sauvignon Estate fra Wakefield er en typisk Cabernet Sauvignon fra det sydlige Australien. I glasset stråler den mørkerød med purpurfarvede reflekser; i næsen afslører denne rødvin en bouquet med intense, dybt mørke sorte ribs- og cassisaromaer, diskret krydderi og nuancer af cedertræ og mørk chokolade.
På ganen viser denne australske Cabernet Sauvignon en imponerende intensitet, hvor den frugtagtige smag af sorte ribs og cassis forenes med noter af egetræ, cedertræ og krydderier. Tanninerne er sortstypiske, fine og elegante, velafbalancerede og godt integrerede, komplekse og runde hele vejen til den lange eftersmag.
Vinifikation af Cabernet Sauvignon Estate fra Wakefield
Til denne vin bruges 100% Cabernet Sauvignon-druer, der vokser i de kølige Clare Valley, i familiens egne vinmarker.
Gæringen foregår i egne, originale "Potter"-gæringsbeholdere: Mazerationen, ekstraktionen af farve og tanniner, kan dermed optimeres. En del af mosten får lov at være på skallerne i to uger længere for at øge tanninstrukturen i vinen. Derefter presses der skånsomt, og den malolaktiske gæring foregår i fade af fransk eg. Derefter følger lagringen i mindst 12 måneder i franske egetræsfade, 10% af dem i nye egetræsfade, mens de resterende 90% er i fade, der allerede er mellem 1 og 4 år gamle. Afslutningen udgør så blendingsprocessen af de forskellige fadvine og aftapningen på flaske.
Madparring til Cabernet Sauvignon fra Wakefield
Nyd denne tørre Cabernet Sauvignon til okse- og lamme kød eller til krydrede oste.
- Flere produkter fra Wakefield Estate