🍇 Siete Pecados Godello D.O. Monterrei fra Pazo do Mar imponerer med sin friske, sprøde tekstur og livlige frugtsyre
🥗 Ideel til spaghetti med yoghurt-mynte-pesto eller stegt ørred med ingefær-pære til kulinariske fornøjelser
🌟 Fremstillet af den højkvalitets druesort Godello i Galicien og vinificeret med største omhu
emballage!
Mere information om Siete Pecados Godello D.O. Monterrei - Pazo do Mar
I glasset afslører Siete Pecados Godello D.O. Monterrei fra Pazo do Mar en lys, strålende gul farve. Buketten af denne hvidvin fra Galicien imponerer med noter af guava, papaya, physalis og gallia-melon. Hvis vi dykker dybere ind i aromatikken, tilføjes varme sten fra solen og skovbund.
Denne tørre hvidvin fra Pazo do Mar er perfekt til vinelskere, der helst vil have 0,0 gram sukker i vinen. Siete Pecados Godello D.O. Monterrei kommer tæt på dette, da den kun er fremstillet med 3,4 gram restsukker. På tungen kendetegnes denne afbalancerede hvidvin af en utrolig sprød tekstur. Gennem sin vitale frugtsyre præsenterer Siete Pecados Godello D.O. Monterrei sig dejligt frisk og livlig på ganen. Finalen af denne hvidvin fra vinregionen Galicien, nærmere bestemt Navarra DO|Monterrei DO, imponerer til sidst med en god eftersmag. Afslutningen ledsages desuden af mineralske facetter fra de skiferdominerede jorde.
Vinifikation af Siete Pecados Godello D.O. Monterrei fra Pazo do Mar
Den afbalancerede Siete Pecados Godello D.O. Monterrei fra Spanien er en ren druevin, vinificeret af druesorten Godello. Druerne vokser under optimale betingelser i Galicien. Vinstokkene graver her deres rødder dybt i skiferjorden. Efter håndplukning kommer druerne straks til pressehuset. Her sorteres de og knuses forsigtigt. Dernæst sker gæringen i rustfrit ståltank ved kontrollerede temperaturer. Efter gæringen kan Siete Pecados Godello D.O. Monterrei harmonisere videre i nogle måneder på den fine gær.
Maden anbefaling til Pazo do Mar Siete Pecados Godello D.O. Monterrei
Denne spanier bør nydes godt nedkølet ved 8 - 10°C. Den egner sig perfekt som ledsagende vin til spaghetti med yoghurt-mynte-pesto, stegt ørred med ingefær-pære eller frugtagtig endivesalat.
- Flere produkter fra Pazo do Mar