- Denne rødvin lavet af Blaufränkisch-druer passer perfekt til ossobuco eller stegt kalvelever med æbler, løg og balsamico-sauce
- For den krævende viser denne vin fra Burgenland sig at være særligt velafbalanceret
- Denne østrigske rødvin er fremragende egnet
emballage!
Mere information om Blaufränkisch Leithakalk Burgenland - Kollwentz-Römerhof
Med vingården Kollwentz-Römerhof Blaufränkisch Leithakalk Burgenland får du en klassisk rødvin i dit vinglas. Den har en vidunderlig lysende, purpur rød farve. I kanterne ses der desuden en farveovergang til granatrød. Efter den første svingning kan man mærke en perfekt balance i denne rødvin, da den hverken fremstår vandig eller sirup- eller likøragtig på glasset. Denne druespecifikke østrigske vin viser i glasset dejligt udtryksfulde noter af blommer, liljer, blåbær og brombær. Hertil kommer toner af peberkager, middelhavs urter og kanel.
Denne rødvin fra vingård Kollwentz-Römerhof er præcis det rigtige for alle, der holder af tørre vine. Den fremstår dog aldrig tør eller skrøbelig, som man naturligvis kunne forvente af en kvalitetsvin. Denne fyldige og tætte rødvin præsenterer sig harmonisk og kompleks på ganen. I eftersmagen begejstrer denne rødvin fra vinregionen Burgenland til slut med en dejlig længde. Atter viser der sig toner af surkirsebær og blåbær. I eftersmagen får man også mineraliske noter fra de kalkstens- og lerprægede jorde.
Vinifikation af Weingut Kollwentz-Römerhof Blaufränkisch Leithakalk Burgenland
Grundlaget for den balancerede Blaufränkisch Leithakalk Burgenland fra Burgenland er druer fra druesorten Blaufränkisch. Druerne vokser under optimale betingelser i Burgenland. Vinstokkene graver deres rødder dybt i ler- og kalkstonsjord. Efter høsten bliver vindruerne straks bragt til pressehuset. Her bliver de sorteret og nænsomt knust. Derefter finder gæringen sted i små træfade ved kontrollerede temperaturer. Efter gæringen modnes Blaufränkisch Leithakalk Burgenland i flere måneder i egetræsfade.
Madanbefaling til Weingut Kollwentz-Römerhof Blaufränkisch Leithakalk Burgenland
Nyd denne rødvin fra Østrig bedst tempereret ved 15 - 18°C som ledsager til Boeuf Bourguignon, kalveskank med bønner og tomater eller stegt kalvelever med æbler, løg og balsamico sauce.
- Flere produkter fra Kollwentz