🍇 Spice Trader fra Heartland Wines imponerer med sin kraftfulde karakter og en 12-måneders lagring i fine egetræsfade
🍽️ Ideel til andebryst med sukkerærter eller lammeragout, harmonerer denne rødvin kunstfærdigt med sin friske frugtsyre
🌏 Fremstillet af omhyggeligt udvalgte Cabernet Sauvignon- og Syrah-druer, viser den det bedste fra regionen South Australia
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
emballage!
Mere information om Spice Trader - Heartland Wines
Den i tønden lagrede Spice Trader fra vinbyen South Australia viser sig i glasset i tæt purpur rødt. Ideelt hældt op i et Bordeaux-glas, tilbyder denne rødvin fra Australien vidunderligt udtryksfulde aromaer af morbær, blåbær, brombær og sorte ribsg, rundet af orientalske krydderier, kanel og bitter chokolade, som lagringen i træfadet bidrager med.
Denne tørre rødvin fra Heartland Wines er lige det, som vinelskere, der helst ville have 0,0 gram sukker i deres vin, søger. Spice Trader kommer temmelig tæt på det, da den kun er vinificeret med 0,6 gram restsukker. På ganen præsenterer teksturen af denne kraftfulde rødvin sig vidunderligt tæt. Gennem sin livlige frugtsyre fremstår Spice Trader på ganen drømmende frisk og livlig. I eftersmagen imponerer denne rødvin til sidst med god længde. Igen viser dertil antydninger af brombær og sorte ribsg.
Vinifikation af Heartland Wines Spice Trader
Basis for den førsteklasses og vidunderligt kraftfulde Cuvée Spice Trader fra Heartland Wines er Cabernet Sauvignon- og Syrah-druer. Druerne til denne rødvin fra Australien høstes udelukkende i hånden, efter at den optimale modenhed er sikret. Efter høsten kommer druerne hurtigt til presseriet. Her bliver de selekteret og forsigtigt knust. Dernæst følger gæringen i små træfade ved kontrollerede temperaturer. Efter endt gæring lagres Spice Trader i endnu 12 måneder i fade lavet af fransk og amerikansk eg.
Madparring til Heartland Wines Spice Trader
Oplev denne rødvin fra Australien bedst tempereret ved 15 - 18°C som ledsagende vin til andebryst med sukkerærter, lammekødsret med kikærter og tørrede figner eller gåsebryst med ingefær-rødkål og merian.
- Flere produkter fra Heartland Wines