- Dieser sortenreine Rotwein passt vorzüglich zu Gänsebrust mit Ingwer-Rotkohl und Majoran oder Gemüse-Couscous mit Rinderfrikadellen
- Dem Genießer zeigt sich dieser Wein aus Valle Central besonders kraftvoll
- Ein kraftvoller Rotwein, erstklassig unter anderem zum landestypischen Abend
emballage!
Mere information om Cordillera Cabernet Sauvignon Maipo Valley - Miguel Torres Chile
Cordillera Cabernet Sauvignon Maipo Valley fra Miguel Torres Chile fra Valle Central byder på en tæt, purpurrød farve i det hvirvlede glas. Den første næse af Cordillera Cabernet Sauvignon Maipo Valley præsenterer nuancer af brombær. De frugtagtige aspekter af bouqueten får følgeskab af noter af fadlagring som ristet træ, chokolade og solbær.
Denne chilenske vin imponerer med sin ligefremme, tørre smag. Den er aftappet med usædvanligt lavt restsukker. Det er en ægte kvalitetsvin, som klart skiller sig ud fra de mere simple kvaliteter, og derfor er denne chilenske vin, trods sin tørhed, naturligvis en fryd med den fineste balance. Fremragende smag kræver ikke nødvendigvis meget restsukker. Denne tætte rødvin er fyldig og har mange facetter på tungen. Eftersmagen på denne vellagrede rødvin fra vindistriktet Valle Central, nærmere bestemt Valle del Maipo, er i sidste ende en fryd med en bemærkelsesværdig eftersmag.
Vinifikation af Cordillera Cabernet Sauvignon Maipo Valley fra Miguel Torres Chile
Den kraftfulde Cordillera Cabernet Sauvignon Maipo Valley fra Chile er en single-varietal-vin lavet på druesorten Cabernet Sauvignon. Efter druehøsten bliver druerne transporteret til vingården så hurtigt som muligt. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Herefter følger gæring i rustfri ståltanke og små træfade ved kontrollerede temperaturer. Når gæringen er afsluttet, modnes den kraftfulde Cordillera Cabernet Sauvignon Maipo Valley i 11 måneder på franske egetræsfade.
Serveringsanbefaling for Cordillera Cabernet Sauvignon Maipo Valley fra Miguel Torres Chile
Denne chilenske rødvin nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18°C. Den er den perfekte ledsager til andebryst med mangetout, gåsebryst med ingefærrødkål og merian eller rucola penne.