🍷 1685 Shiraz fra Boschendal begejstrer med sin tætte tekstur og den harmoniske modning i små egehavne
🍽️ Nyd denne fyldige rødvin til lækker porresuppe eller delikat torsk med agurk-sennepsgrøntsager
🌍 Denne kraftfulde vin kommer fra den maleriske kystregion i Sydafrika og bliver vinificeret af udvalgte Shiraz-druer
emballage!
Mere information om 1685 Shiraz - Boschendal
Den kraftfulde 1685 Shiraz fra huset Boschendal glider med tæt purpur rødt ind i glasset. Efter den første svajning afslører denne rødvin en høj tæthed og fylde, hvilket viser sig i kirkevinduerne langs glasskanten. Næsen afslører denne Boschendal rødvin al mulig morbær, sorte ribs, blåbær, brombær og surkirsebær. Som om det ikke var imponerende nok, tilføjer små fade, egetræ og toastet barrique sig gennem modningen i det lille træfad.
Boschendal 1685 Shiraz præsenterer sig vidunderligt tørt for vinelskeren. Denne rødvin fremstår aldrig grov eller sparsom, som man kunne forvente af en vin i premium- og parcelleringssegmentet. På tungen kendetegnes denne kraftfulde rødvin ved en utroligt tæt tekstur. Takket være den afbalancerede frugtsyre kærtegner 1685 Shiraz med en blød mundfornemmelse, uden at det går ud over friskheden. I eftersmagen begejstrer denne ungdommelige rødvin fra vinregionen Coastal Region endelig med bemærkelsesværdig længde. Der viser sig igen antydninger af sorte ribs og blomme.
Vinifikation af Boschendal 1685 Shiraz
Denne kraftfulde rødvin fra Sydafrika vinificeres af druesorten Shiraz. Efter høsten kommer druerne straks til pressehuset. Her udvælges de og åbnes forsigtigt. Derefter foregår gæringen i rustfrit stål og små træfade ved kontrollerede temperaturer. Efter gæringen kan 1685 Shiraz harmonisere yderligere på bærmen i 14 måneder.
Madvurdering til Boschendal 1685 Shiraz
Denne sydafrikanske rødvin bør nydes tempereret ved 15 - 18°C. Den passer perfekt som følge til porresuppe, torsk med agurk-sennep-grøntsager eller spinatgratin med mandler.
- Flere produkter fra Boschendal