🍷 Mavrodaphne of Patras fra Patraiki begeistrer med sin udtryksfulde bouquet af surkirsebær og ristet nøddearoma
🍫 Perfekt som en fristelse til lækre desserter, fin chokolade eller friske kirsebærretter
🇬🇷 Fremstillet i den traditionsrige region Patras fra den unikke Mavrodaphne-druetype, som giver denne vin sin særlige karakter
emballage!
Mere information om Mavrodaphne of Patras - Patraiki
Mavrodaphne fra Patras er en sødvin-specialitet, der kun fremstilles i byen og dens omgivelser. Mavrodaphne viser i glasset vidunderligt udtryksfulde noter af surkirsebær, blommer, mirabelle og sorte kirsebær. Dertil kommer nuancer af krokant, ristet hasselnød og valnød.
Patraiki Mavrodaphne of Patras præsenterer os for en utrolig frugtig smag på tungen, hvilket naturligvis også skyldes dens restsøde smagsprofil. På ganen præsenterer teksturen af denne kraftfulde dessertvin sig vidunderligt let.
Vinifikation af Mavrodaphne of Patras fra Patraiki
Mavrodaphne vinificeres af den samme navngivne græske autochthone druesort. Efter høsten transporteres druerne hurtigt til vinkælderen. Her udvælges de og males forsigtigt. Herefter sker gæringen ved kontrollerede temperaturer.
Madanbefaling til Mavrodaphne of Patras fra Patraiki
Drik denne dessertvin fra Grækenland helst tempereret ved 15 - 18°C som ledsager til desserter, chokolade eller kirsebær.
- Flere produkter fra Patraiki 1918