konsultation!
emballage!
forsendelse!
Kaitui Sauvignon Blanc fra Markus Schneider er Tysklands svar på New Zealands succes med hvidvin. At Markus Schneider ønsker at konkurrere med klassikere fra den anden side af verden - som Cloudy Bay & Co - fremgår allerede af navnet. Kaitui betyder "skrædder" på maorisproget (faget, vel at mærke, ikke efternavnet).
Kaitui Sauvignon Blanc kommer i glasset med en delikat platin-gul farve og grønlige refleksioner. Den første næse minder straks om klassiske newzealandske aromaer eller koldklimaaromaer. Frisk slået græs, buksbom, citrongræs, kaffir lime blade, kiwi og sprøde Granny Smith æbler kommer i tankerne. Mineralske noter og et strejf af hvide blomster supplerer.
I munden starter Schneider Kaitui usædvanligt kraftfuld, saftig og drikkelig. Mineralske nuancer, fin smeltning og en lang, eksotisk-frugtagtig finish gør denne vin til en utrolig oplevelse.
Vinificering af Kaitui Sauvignon Blanc
Markus Schneider får druerne til sin Kaitui fra særligt højtliggende parceller, hvor vinstokkene har rødder i kalkstensjord. Efter udblødning får druerne lov til at macerere i 4 til 10 timer, hvorefter vinen presses forsigtigt og gærer under temperaturkontrol.
Anbefalet mad til Kaitui Sauvignon Blanc fra Markus Schneider
Nyd denne hvidvin fra Pfalz bedst til asiatiske retter som thailandsk fiskecurry, vietnamesiske sommerruller eller rørstegt kylling med farverige grøntsager.
- Flere produkter fra Weingut Markus Schneider