🍇 Den Curious Kiwi Sauvignon Blanc fra Marisco tilbyder en harmonisk tekstur og fremstår forfriskende tør og smidig
🍽️ Nyd denne hvidvin perfekt afkølet til kalv-løg-gratin eller citron-chili-kylling med bulgur
🌎 Fra de solrige vinmarker i Marlborough i New Zealand, består denne udsøgte vin af udvalgte Sauvignon Blanc druer
emballage!
Mere information om Curious Kiwi Sauvignon Blanc - Marisco
Den elegante Curious Kiwi Sauvignon Blanc fra Marisco glider ind i glasset med en lys gylden farve. Den første næse af Curious Kiwi Sauvignon Blanc afslører nuancer af citroner og stikkelsbær. Til de frugtagtige dele af buketten tilføjes endnu flere frugtagtige-balsamiske nuancer.
Marisco Curious Kiwi Sauvignon Blanc præsenterer sig for vinvennen som dejligt tør. Denne hvidvin fremstår aldrig grov eller karrig, men derimod rund og smidig. På ganen præsenterer teksturen af denne velbalancerede hvidvin sig fantastisk sprød. Gennem sin tilstedeværende frugtsyre afslører Curious Kiwi Sauvignon Blanc sig på ganen drømmende frisk og livlig. Finale af denne hvidvin fra vinregionen New Zealands Sydø, nærmere bestemt fra Marlborough, imponerer til sidst med en betydelig eftersmag. Afgangen ledsages desuden af mineralske toner fra de grus- og lerprægede jorde.
Vinifikation af Curious Kiwi Sauvignon Blanc fra Marisco
Grundlaget for den balancerede Curious Kiwi Sauvignon Blanc fra New Zealand er druer fra sorten Sauvignon Blanc. På New Zealands Sydø vokser vinplanterne, der producerer druerne til denne vin, på ler- og grusjord. Når den perfekte fysiologiske modenhed er sikret, høstes druerne til Curious Kiwi Sauvignon Blanc hurtigt og på et så køligt tidspunkt som muligt for at bevare deres aromaer. Efter høsten transporteres druerne straks til pressehuset. Her selekteres de og behandles forsigtigt. Dernæst foretages gæringen i ståltank ved kontrollerede temperaturer. Efter afslutning kan Curious Kiwi Sauvignon Blanc harmonisere i flere måneder på den fine gær.
Anbefaling til madparring for Curious Kiwi Sauvignon Blanc fra Marisco
Oplev denne hvidvin fra New Zealand bedst godt afkølet ved 8 - 10°C som følge til kalv-løg-gratin, citron-chili-kylling med bulgur eller frugtig endiviensalat.
- Flere produkter fra Marisco Vineyards