Denne hjemmeside bruger cookies, der er nødvendige for den tekniske drift af hjemmesiden og er altid indstillet. Andre cookies, der har til formål at øge bekvemmeligheden ved at bruge dette websted, tjene direkte reklame eller lette interaktion med andre websteder og sociale netværk, er kun indstillet med dit samtykke.
Konfiguration
Teknisk påkrævet
Disse cookies er nødvendige for de grundlæggende funktioner i butikken.
Accepter alle cookies
Afvis alle cookies
Brugerdefineret caching
CSRF-Token
Cookieindstillinger
Individuelle priser
Session
Valgt butik
Valutaveksling
Komfortfunktioner
Disse cookies bruges til at gøre shoppingoplevelsen endnu mere tiltalende, for eksempel for at genkende den besøgende.
Den "arrogante frø" kommer fra de solrige bakker i Languedoc mellem Middelhavet og Herault. Med sin vingård gør Jean Claude Mas op med fordommen om, at franskmænd ikke har humoristisk sans. Og samtidig viser han, hvor de bedste vine i verden kommer fra.
Navnet Arrogant Frog spiller på klichéen om, at franskmænd er opblæste, og kombinerer den med det engelske kælenavn for franskmændene, "frogs" (frøer). Men Arrogant Frog er indbegrebet af alt det, der er vigtigt for franskmændene: god mad, kultur, nationen og selvfølgelig god vin.
Arrogant Frog - frugt, frugt, frugt, frugt
Jean-Claude Mas opsummerer sine vine med disse ord: frugt, frugt, frugt, frugt. De er i alle tilfælde franske, men forstås over hele verden.
Vinmarkerne og terroiret på Domaine Paul Mas
Den arrogante frø blev født i Hérault-dalen i Languedoc-regionen i Sydfrankrig, ikke langt fra den lille by Pézenas, som inspirerede den berømte dramatiker Molière, og kun en halv times kørsel fra Middelhavskysten.
Vinmarkerne på Les Domaines Paul Mas er traditionelle og beplantet med sorter, der er typiske for regionen.
Syrah
Grenache
Cabernet Sauvignon
Merlot
Carigan
Cinsault
Andelen af hvidvine er mindre, men de har ikke desto mindre været dybt forankret i Languedoc i lang tid.
Viognier
Marsanne
Sauvignon Blanc
Chardonnay
Vinstokkene er plantet på Hérault-dalens grus- og lerholdige kalkstenslag og på de fossilholdige kalkstensbakker, hvorfra der er en smuk udsigt over Thau-søen.
Vinifikation under Jean Claude Mas
Den permanente udveksling inden for vinhusets team, konstant smagning og perfekt kælderhygiejne er afgørende for at producere franske topvine. Målet er, at de hvide og røde vine under Arrogant Frog-vinlinjen på den ene side skal afspejle terroiret og på den anden side have frugt, fylde, elegance og stil. Holdet omkring ønologen Jean Claude Mas er den afgørende og vigtigste faktor i vinfremstillingsprocessen. Alle vine, fra gæring til aftapning, kontrolleres af "den ydmyge vinmager", som han kalder sig selv.
Jean-Claude Mas blev født ind i fjerde generation af vinproducenter. Man hører altid en historie fra sin barndom. I en alder af kun 3 år flyttede han væk fra sin mor under vinhøsten og gik fra vingården til kælderen, 2 kilometer. Han foretrak at hjælpe sin far og bedstefar med presning og vinfremstilling. Siden da er interessen og passionen for vin ikke blevet mindre.
I begyndelsen af 90'erne blev han involveret i vine som Château du Pape Clément eller Château Talbot fra Bordeaux, hvor han arbejdede i 4 år. Disse erfaringer var og er afgørende for hans tilgang til druer fra Languedoc i dag. i 1995 vendte han tilbage til sine rødder. Jean-Claude Mas bliver ofte omtalt som en af pionererne for det "nye Languedoc" eller den "nye tidsalder" for vin i Frankrig, en af dem, der arbejder for at genoprette status for regionen, hvor vinkulturen er mere end 2000 år gammel.
VINELLO & Partner har brug for dit samtykke til brug af data, f.eks. for at vise oplysninger om dine interesser. Ved at klikke på OK gives der samtykke. mere