

Leo Hillinger - stædig til succes
Leo Hillinger blev født i 1967 i Eisenstadt, Østrig, og voksede op i Jois. Hans kærlighed til vin blev født i vuggen, da hans far var vinhandler og havde et vinkøkken. Hans liv har ikke kun været præget af succes, der har også været mange tilbageslag. Vejen var stenet, men hans vedholdenhed og beslutsomhed gav til sidst pote. På spørgsmålet om, hvordan han har nået sine mål, svarer Leo Hillinger: "Med konsekvens, konsekvens, konsekvens, konsekvens".
Leo Hillinger - vinmager med hjerte og sjæl
Leo Hillingers hjerte banker helt klart for vindyrkning. Ikke kun som iværksætter, men også som vinproducent har han vundet adskillige priser, og hans vingård er internationalt anerkendt.
Leo Hillinger tilbragte sine første læreår på forskellige vingårde i Europa og Californien. Han har afsluttet sin uddannelse som statsautoriseret økonom og vinmagermester i Tyskland. Hans succeshistorie begyndte endelig med overtagelsen af hans fars vinforretning og købet af 12 hektar vinmarker. Efter at have bygget og åbnet sin vingård i Jois i 2004 gik Leo Hillinger i gang med at etablere sin første Wineshop & Bar. Han har nu fire af dem, fordelt over hele Østrig.
I 2012 indledte Leo Hillinger så sit langvarige og frugtbare samarbejde med det sydafrikanske vinhus Constantia Glen. Det er her, at Constantia HILL vinlinjen opstår. Han kalder derfor Sydafrika for sit "andet hjem", som han rejser til flere gange om året.
2012 var også året, hvor han blev den første vinproducent, der blev udnævnt til "Entrepreneur of the Year" af managementkonsulentfirmaet Ernst & Young.
I dag dyrker Hillinger 100 hektar vinmarker omkring Neusiedl-søen i Leithaberg-området. 30 procent af hans vine eksporteres nu til over 20 lande. Samtidig har han altid været tro mod sig selv og sin vision. Denne vision og hans utraditionelle tilgang er i sidste ende også skyld i, at hans netværk er vokset og vokset gennem årene. En del af hans vision var at presse topvine så tæt på naturen som muligt. Undervejs åbnede der sig forskellige grene for ham, og i dag er han ikke kun vinproducent, men også investor og markedsføringsstrateg. I dag er han en økologisk vinproducent, iværksætter og ambassadør for sin region.
Da hans vingård var fuldt finansieret, var det tid for iværksætter og vinproducent Leo Hillinger til at foretage nye investeringer. Således fortsatte de løbende reinvesteringer i vinhuset ekspansionskursen. Målet var og er stadig at gøre vinkælderen til en af de mest moderne i Østrig, hvor der fremstilles exceptionelle vine under ledelse af anerkendte vineksperter.
Leo Hillinger - en vinproducent med (tv-)format
Som en moderne iværksætter er Hillinger selv ikke bange for skærmen. I 2015 deltog han som investor i "2 Minutes - 2 Million", et tv-show på Pulse 4. I den forbindelse hjælper han nystartede virksomheder og bruger sit brede netværk til dette formål. Til serien "Dorf braucht Wirt. Die große Wirtshausbelebung", rejste han rundt i Østrig. Han har også skabt sit eget format sammen med kanalen Puls-4: "Österreichs nächster Topwinzer".
Nok liv til en biografi i bogform
Leo Hillinger er ikke kun vinbonde, investor, tv-stjerne og sportsudøver med en passion. i 2017 blev han også forfatter. I det mindste én gang, for i år udkom hans selvbiografi "Konsequenz, Konsequenz, Konsequenz, Konsequenz!" I denne bog fortæller Hillinger ikke kun sin historie. Han giver snarere et indblik i sin vision, sit ønske om at ændre verden. Om hvad der driver ham, og hvad der driver ham.
Leo Hillinger - En fremtrædende iværksætter
I 2012 begyndte prisuddelingen til Leo Hillinger med prisen som årets iværksætter, som nævnt ovenfor. En pris, som han modtog som verdens første vinproducent nogensinde. Allerede året efter blev vinhuset kåret som "Bedste familievirksomhed 2013 Burgenland" af WirtschaftsBlatt og dets partnere Bankhaus Spängler, BDO Austria og Notariatskammer. En pris, der hvert år uddeles til virksomheder, der udmærker sig ved deres regionale engagement og ved at skabe værdi og arbejdspladser. Efterfulgt af mange andre priser. i 2016 blev han tildelt titlen "Kommerzialrat" af den østrigske stat. En faglig titel, der står for succesfuld virksomhedsledelse og indsats for offentligheden. Leo Hillinger GmbH blev hædret med "Superbrand Austria Award" i 2017. De ærespersoner, der skal deltage, er valgt af forbrugere og eksperter.
Naturligvis også dens vine - først og fremmest de bedste cuvéer
- HILL 1
- HILL 2
- HILL 3
modtager regelmæssigt priser i ind- og udland (Falstaff, Gault Millau, Parker, Mundus Vini, Wine Spectator, German Wine Award, Wine and Spirits og mange flere).
Leo Hillinger - vinene
Kvalitetsstandard
Høje kvalitetsstandarder er alfa og omega for Leo Hillinger's vine. Kvaliteten er uløseligt forbundet med den økologiske dyrkning og økologiske vinfremstilling af vinene.
Druerne får lov til at modne så længe som muligt, og de bliver på vinstokkene så længe som muligt. Dette giver druerne mulighed for at samle sig og modne så længe som muligt. Ved beskæring behandles hver enkelt vinstok alt efter dens behov. Det kræver naturligvis en masse viden og erfaring. Plejen af vinstokkene er fordelt over hele året. Hver enkelt vinstok og hvert enkelt skud bliver individuelt placeret, rettet op og plukket eller - hvis det er nødvendigt - ladet i fred. Her er mottoet for dyrkning "så lidt som muligt og så meget som nødvendigt". På denne måde kan druerne blive på vinstokken i så lang tid som muligt.
Leo Hillinger følger også dette motto i kælderen. Vinen får lov til at modne her. Vinene lagres i 1.200 liters barriques, i store træfade eller i 30.000 liters rustfri ståltanke. På denne måde kan hver vin udvikle sig efter sine individuelle behov.
Vinkategorier
Leo Hillinger vine fremstilles i fem kategorier:
- Mousserende: Mousserende øjeblikke med Secco & Brut
- Frisk og frugtagtig: Drikkeglæde med ungdomsvine
- Trendy: Nye måder med sæsonbestemte vine på
- Jordnær: Jordens magt i forbindelse med vin på stedet
- Premium: Premium- og ædle vine
Yderligere oplysninger om Leo Hillinger
Adresse | |
---|---|
Virksomhedsnavne: | Leo Hillinger |
Gade: | Hill 1 |
By: | 7093 Jois |
Land: | Østrig |
Region: | Burgenland |
Kontinent: | Europa |
Kontakt og web | |
Websted: | https://www.leo-hillinger.com/ |
E-Mail: | [email protected] |
Facebook: | https://de-de.facebook.com/Weingut-Leo-Hillinger-208685095813760/ |
Telefon: | +43 2160 8317 0 |
Fax: | +43 2160 8317 17 |
Virksomhed | |
Ejer: | Leo Hillinger |
Administrerende direktør: | Leo Hillinger |
Vin | |
Ønolog: | Peter Zuschlag |
Kældermester: | Peter Zuschlag |
Vingårdsområde: | 90 ha |
Økologisk certifikat: | AT-BIO-301 |