🍇 Crème de Cassis de Dijon fra Gabriel Boudier fortryller med sin tætte struktur og de betagende aromaer af akacie og stikkelsbær
🍹 Nyd den ren eller som en eksklusiv base for kreative cocktails som Butterbee og B52
🇫🇷 Oprindelsen fra den maleriske region Dijon giver denne cremélikør sin unikke skønhed og elegance
emballage!
Mere information om Crème de Cassis de Dijon - Gabriel Boudier
I det højtpolerede glas demonstrerer den franske Crème de Cassis de Dijon fra Gabriel Boudier sin betagende farve og motiverer til den første slurk. Med spænding venter vi på sanseindtrykkene i næse og mund.
Den udsøgte cremelikør tilbyder ved indsnusen indtagende noter af akacie og stikkelsbær. Dermed formår Crème de Cassis de Dijon straks at skabe fokus på sig selv.
Når man så har indåndet tilstrækkelig nysgerrighed, kan man forventningsfuldt føre glasset med cremelikøren til munden. Når den første slurk af Crème de Cassis de Dijon rammer ganen, mærker man straks den tætte struktur. Smagsløgene møder igen aromaerne fra næsen, kompletteret med en del kompleksitet. Man genkender spændende noter af akacie og stikkelsbær, suppleret med komplementære aromaer.
Når Crème de Cassis de Dijon fra Gabriel Boudier først er glat og behageligt løbet ned ad svælget, forbliver en anelse af aromaerne længe i munden. Den lækre eftersmag gør bestemt lyst på mere. Så hæv glasset og skål.
Serveringsanbefaling til Gabriel Boudier Crème de Cassis de Dijon
Gabriel Boudier har her produceret en fantastisk Crème de Cassis de Dijon, som blandt andet egner sig perfekt som base for en Butterbee, B52 eller Mandola. Men den er også fremragende at nyde ren.
- Flere produkter fra Gabriel Boudier