♥ I øjeblikket 18 890 vine kun til dig! ♥
Personlig rådgivning!
Sikker emballage!
Pålidelig forsendelse!
Luk filtre
Ingen resultater fundet!

Den familiedrevne vingård Knisper Winery ligger malerisk i den pfalzske by Laumersheim. 

Vingård Knipser Laumersheim Palatinate

Knipser-familiens vingård fra Pfalz - pionerer inden for de bedste kvalitetsvine

Vinproduktion i Pfalz har været praktiseret siden de gamle romere og har opnået en position i Tyskland, der står for den højeste kvalitet. En af grundene til dette ry er vinhuset Knipser fra Laumersheim. I den nordlige del af Vorderpfalz, der ligger malerisk mellem Bad Dürkheim og Grünstadt, skaber brødrene Knipser årgang efter årgang af vine med sortsbestemt karakter. Unikke vine fra deres oprindelse. Volker og Werner Knipser viderefører en familietradition, der går tilbage til 1876, med eksemplarisk kvalitet. I 1980'erne begyndte de to at tage sig af deres forældres blandede landbrugsvirksomhed på eget ansvar. Men de to vidste hurtigt, at de ønskede at koncentrere sig 110 % om vindyrkning. En milepæl i denne udvikling var deres optagelse i 1993 i sammenslutningen af tyske prædikat-vingårde, forkortet VDP, som i over 100 år har stået for den højeste kvalitetsbestræbelse og har givet tysk vinproduktion et uventet positivt skub i den tyske vinproduktion. Knipsers er for Pfalz, hvad VDP er for Tyskland. Deres egne meget høje standarder har bragt den maleriske landsby Laumersheim på menuerne på mange toprestauranter og på tungen i hele den tyske vinverden.

Knipser vin - tradition møder modernitet

Tradition og innovation udelukker på ingen måde hinanden i Knipsers' håndværk. Tværtimod. De er faktisk gensidigt afhængige af hinanden. Knipser vinhuset stiller hele tiden spørgsmål, tester og udvikler sig. Der er naturligvis klassikere som pfalzriesling og pinot noir, som er blandt det bedste, som vinverdenen har at byde på, men der er også andre druesorter i verdensklasse, som har fundet et nyt hjem her. Især Bordeaux-druesorterne Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc og Merlot, men også den franske ædeldrue Syrah er solidt forankret i Knipser's portefølje. Det er derfor ikke overraskende, at den mest berømte af alle tyske Bordeaux-blandinger, "Cuvée X", kommer fra Nordpfalz. Også inden for vinfremstilling tog Knipsers allerede i slutningen af 1980'erne udgangspunkt i det bedste, der var at drikke på det tidspunkt - Bordelais - og det var allerede i slutningen af 1980'erne. Deres medlemskab af Barrique Forum understøtter på imponerende vis deres ambitioner og giver os vine, der fascinerer med deres kompleksitet og langtidsholdbarhed.

Cuvee-x fra Knipser

Pfalz byder på de bedste betingelser for produktion af topvine på Knipser-vinhuset

Det ideelle klima til vindyrkning findes ikke, men det specielle klima findes. Især i Pfalz er der mange gunstige faktorer, der tilsammen giver hvid- og rødvine i verdensklasse. På den ene side giver den imponerende Pfalzskov en unik regnskygge, som med kun lidt nedbør ansporer vinstokkene til at yde deres bedste. De næsten 2.000 solskinstimer om året giver en næsten middelhavsagtig atmosfære og de bedste betingelser for vindyrkning, som også er fremragende til franske rødvinsorter. De knudrede vinstokke blev plantet i området på lerjord eller jordbund med et kalk- og mergellag. På skråningen er der betydeligt mindre humus, men mere af det, der giver vinene deres umiskendelige pfalziske karakter. De fattige sandede jorde fra Großkarlbacher Osterberg og Laumersheimer Kapellenberg får vinene til at fremstå fine og delikate. De drikker nærmest hoppende. I Laumersheimer Kirschgarten, Laumersheimer Steinbuckel, Großkarlbacher Burgweg og Dirmsteiner Mandelpfad findes der en solid kalkstensjord, der er flere tusinde år gammel. De bedste resultater på disse hårde jorde opnås normalt med Bourgogne-druesorter som Chardonnay, Pinot Gris, Pinot Blanc og Pinot Noir. Stederne udgør således grundlaget for Knipsers' succes.

Knipsers: Knægt af Pfalz

Man får ikke indtryk af, at den meget gode presse eller de mange priser og fans har ændret familien. Pälzer Buben" foretrækker at være i Wingert og kælderen - og passe på deres druer og vinen. Selv om Feinschmecker, Gault&Millau og den berømte vinkritiker Eichelmann alle tildeler godset det højeste antal point, handler det altid om den bedste vinkvalitet. Og hvad sker der så? Stephan Knipser vil snart være i fuld kontrol med tøjlerne og vil år efter år præsentere os for topvine, som vi kan nyde i vores fritid.

Knipser Bestsellers Vine

  • Clarette Rosé tør - Knipser
  • Laumersheimer Kapellenberg Riesling- Knipser
  • Sauvignon Blanc tør - Knipser
  • Cuvée X - Knipser 

Yderligere oplysninger om Weingut Knipser

Adresse
Virksomhedsnavne:Weingut Knipser
Gade:Hauptstraße 47
By:67229 Laumersheim
Land:Tyskland
Region:Palatinate
Kontinent:Europa
Kontakt og web
Websted:http://www.weingut-knipser.de/
E-Mail:[email protected]
Facebook:https://www.facebook.com/weingutknipser/
Telefon:+49 6238 742
Fax:+49 62384377
Virksomhed
År for stiftelse:1876
Koncern af selskaber:Weingut Knipser
Ejer:Stephan Knipser, Volker Knipser, Werner Knipser
Vin
Dyrkede vinmarker:Großkarlbacher Osterberg, Laumersheimer Kapellenberg, Großkarlbacher Burgweg, Laumersheimer Kirschgarten, Laumersheimer Steinbuckel, Dirmsteiner Mandelpfad
Jordtype, jordbundskarakteristika:Löß- und Kalkmergelauflage, Kalkstein, Sand, Kies
OP OP
OP