♥ I øjeblikket 18 945 vine kun til dig! ♥
Personlig rådgivning!
Sikker emballage!
Pålidelig forsendelse!

Vinpakker og vinsæt

(1.267)

For alle, der gerne vil have lidt mere vin til deres penge, er en vinpakke en rigtig ven for livet. Åh godt; mindst så længe flaskerne holder.

Fyld flasker - vinpakker, vinbesparelsespakker og vinsæt for mere vin

Men det vil tage tid. Fordi vores vinpakker bringer lækker vin med 3, 6, 9, 12 eller endda 18 flasker ind i dine fire vægge. Masser af vin, især billig til en speciel pris. Hvis du ønsker det, kan du få de fineste vinsæt sendt til dit hus hver måned med et vinabonnement. Få dine favoritter i den billige vinpakke, og nyd følelsen af altid at have den rigtige vin i huset. Fordi alle kan lide vores tilbud, og vigtigst af alt: dig!

Lær mere om Vinpakker og vinsæt
Luk filtre
fra til
Tilbud  
Meget bedømt  
24 timer Ekspres  
Ingen resultater fundet!
Salg
TIP!
3er Vorteilspaket - Fragolino Rosso Frizzante - Bottega
3er Vorteilspaket - Fragolino Rosso Frizzante - Bottega
Salg
TIP!
3er Vorteils-Weinpaket - Sauvignon Blanc serigrafiert - Fortant de France 3er Vorteils-Weinpaket - Sauvignon Blanc serigrafiert - Fortant de France
Salg
3er Vorteils-Weinpaket - Vinho Verde - Casal Garcia
3er Vorteils-Weinpaket - Vinho Verde - Casal Garcia
Salg
3er Paket - Weißer Herrenhaus Glühwein 1,0l - Lergenmüller
3er Paket - Weißer Herrenhaus Glühwein 1,0l - Lergenmüller
Salg
TIP!
3er Vorteils-Weinpaket - Tagtraum 2022 - Ellermann-Spiegel 3er Vorteils-Weinpaket - Tagtraum 2022 - Ellermann-Spiegel
Salg
TIP!
3er Vorteils-Weinpaket Santa Digna Rosé - Miguel Torres Chile 3er Vorteils-Weinpaket Santa Digna Rosé - Miguel Torres Chile
Salg
3er Vorteils-Weinpaket - Rosa dei Frati DOC 2022 - Cà dei Frati 3er Vorteils-Weinpaket - Rosa dei Frati DOC 2022 - Cà dei Frati
Salg
TIP!
3er Vorteils-Weinpaket - Miraflors Rosé 2022 - Domaine Lafage 3er Vorteils-Weinpaket - Miraflors Rosé 2022 - Domaine Lafage
Salg
TIP!
3er Vorteils-Weinpaket - Fleur de d'Artagnan Blanc - Plaimont
3er Vorteils-Weinpaket - Fleur de d'Artagnan Blanc - Plaimont
Salg
6er Vorteils-Weinpaket - Grauer Burgunder eins zu eins 2022 - A. Diehl
6er Vorteils-Weinpaket - Grauer Burgunder eins zu eins 2022 - A. Diehl
Salg
3er Vorteilspaket - Fragolino Rosso - Terre del Sole
3er Vorteilspaket - Fragolino Rosso - Terre del Sole
Salg
6er Paket - Fabelhaft Tinto Wein DOC Douro Niepoort
6er Vorteils-Weinpaket Fabelhaft Tinto Douro DOC - Niepoort
Salg
TIP!
3er Vorteils-Weinpaket - Doktorspiele Rosé 2022 - Dr. Koehler 3er Vorteils-Weinpaket - Doktorspiele Rosé 2022 - Dr. Koehler
Salg
3er Paket - Roter Herrenhaus Glühwein 1,0 l - Lergenmüller 3er Paket - Roter Herrenhaus Glühwein 1,0 l - Lergenmüller
Salg
TIP!
6er Vorteils-Weinpaket - Horgelus Blanc 2022 - Domaine Horgelus
6er Vorteils-Weinpaket - Horgelus Blanc 2022 - Domaine Horgelus
Salg
TIP!
6er Vorteils-Weinpaket - Doppio Passo Rosato IGT 2021 - CVCB
6er Vorteils-Weinpaket - Doppio Passo Rosato IGT 2021 - CVCB
Salg
TIP!
NY
6er Probierpaket - Nobile rote Verführung von Rosso Nobile 6er Probierpaket - Nobile rote Verführung von Rosso Nobile
Salg
TIP!
6er Vorteils-Weinpaket - Sauvignon Blanc 2022 - Ellermann-Spiegel
6er Vorteils-Weinpaket - Sauvignon Blanc 2022 - Ellermann-Spiegel
Salg
6er Paket - Weißer Herrenhaus Glühwein 1,0l - Lergenmüller
6er Paket - Weißer Herrenhaus Glühwein 1,0l - Lergenmüller
Salg
TIP!
3er Vorteils-Weinpaket - Grauburgunder trocken 2022 - Ellermann-Spiegel
3er Vorteils-Weinpaket - Grauburgunder trocken 2022 - Ellermann-Spiegel
Salg
6er Vorteils-Weinpaket - Vinho Verde - Casal Garcia 6er Vorteils-Weinpaket - Vinho Verde - Casal Garcia
Salg
TIP!
bio bio
3er Vorteils-Weinpaket - Doppio Passo Bio Primitivo Puglia IGT - CVCB
3er Vorteils-Weinpaket - Doppio Passo Bio Primitivo Puglia IGT - CVCB
Salg
vegan vegan
6er Vorteils-Weinpaket - Sauvignon Blanc eins zu eins 2021 - A. Diehl
6er Vorteils-Weinpaket - Sauvignon Blanc eins zu eins 2021 - A. Diehl
Salg
alkoholfrei
6er Kennenlernpaket - Alkoholfreie Weine von Le Petit Béret 6er Kennenlernpaket - Alkoholfreie Weine von Le Petit Béret
Salg
TIP!
bio bio
vegan vegan
3er Vorteilspaket - Roter Bio-Glühwein - Heißer Hirsch 3er Vorteilspaket - Roter Bio-Glühwein - Heißer Hirsch
1 Fra 48

VINELLO vinpakketilbudet

Stol på din smag og bestil din yndlings druesort i en stor vinpakke. Fra berømte vinfremstillingsvirksomheder eller vinregioner i landdistrikterne, rundt omkring en drue. For at få en tilbagevendende feriefølelse, benyt landespecifikke tilbud. Vinpakker med regionale rødvin, hvidvin eller rosévinspecialiteter fra Spanien, Frankrig, Italien og Tyskland bringer international flair til dit vinlager. Selvom det bare er nabolandet. Oplev vores mest populære vine, samlet i et bestseller-tilbud. Til enhver lejlighed, for hver sæson, for enhver smag - med VINELLO får du vinens verden i en praktisk og billig vinpakke.

En masse rejser - en masse vinpakke

De, der ønsker at få mere vin, men komme ud af komfortzonen og lære nye ting at kende, er i gode hænder med vores vinsmagningspakker. Afhængigt af emnet modtager du et fint udvalg af topvine fra vores sommeliers. Der er en tur til det sydlige Frankrig med fuld og frugtagtig rødvin i bagagen. Eller en tur gennem Toscana med en fin variation af hvide, røde og rosévine. Du er også velkommen til at gøre dig bekendt med en vingård ved blot at prøve introduktionspakken. Vinpakker fra Spanien, Frankrig, Italien, Tyskland og meget mere. Så du lærer ikke kun verden at kende, du kan smage den med det samme. Drik variation fra alle hjørner, fra alle druesorter, fra vores vinsmagningspakke.

Vinsmagningspakker

Er du spontan, eventyrlysten og åben for at prøve noget nyt? Vil du udvide din viden om vin, opleve ny nydelse og modtage velsmagende guider til den rigdom i den internationale og regionale vinverden? Så er vores vinsmagningspakker lige rigtige for dig. Med udsøgte vinpakker sammensat af vores erfarne sommeliers kan du opdage verden i dine egne fire vægge på balkonen i en behagelig lænestol. Uanset om du går på turen alene eller tager din familie og venner med på turen, er det op til dig. Vær dog sikker på, at hver vinsmagningspakke bringer sin egen unikke og uforlignelige karakter til dit hjem. Og hvem ved, måske vil du opdage helt nye sider ved dig selv.

Din vinsmagning derhjemme - med vinsmagningspakker fra VINELLO

Vores interne sommeliers er altid på sporet af nye trends, skjulte skatte og etablerede klassikere og kombinerer disse i en smagepakke til udsøgt vin. Nogle gange er der værdige repræsentanter fra det kulturrige og smukke landskab i Toscana, der giver det rigtige akkompagnement i en farverig variation til hver tid på dagen. Eller en global samling af friske fortolkninger af Riesling, som også lever et skarpt og livligt liv uden for Tyskland. Og hvis Frankrig er for stort til at fejre velsmagende røde vine fra alle hjørner af Grand Nation, er rødvinspakken fra Frankrig en billig genvej. Vinpakker om et land, en region, en vingård eller en druesort bringer dig tættere på din yndlingsvin dråbe for dråbe. Udvalget er stort og tilbyder både kendere og begyndere et behageligt udgangspunkt i tidligere ukendte nicher vin. Vores vinsmagningspakker, også med eksklusive briller, er også ideelle som gaver til enhver, der er interesseret i vin og nye oplevelser. Og husk altid: Nydelse er der, der skal deles.

Køb billige vinsmagningspakker online

Kom med os på en rejse med VINELLO og vores vinsmagningspakker. Fordi vi ikke reserverer vores vinopdagelser til dig, men videregiver vores skatte til dig. Uanset om det er rødvin, hvidvin, mousserende vin, rosé, fra landdistrikterne i Italien, bodegaerne i det solrige Spanien eller de blæsende floder i Tyskland - prøv det en gang og opdag uventede personlige præferencer. Samtidig drager du fordel af en lav pris, som vi tilbyder dig som en indledende gave. Bestil din smagepakke online, og fortæl os, hvordan du nød udflugten til vinens verden. Du er også velkommen til at kontakte os for at fortælle os dine personlige ønsker til nye vinsmagningspakker. Fordi vi alle er nysgerrige efter nye oplevelser, nye ideer, nye oplevelser. Bestil pakker til vinsmagning online og begiv dig ud i den brede verden af vin.

Hvad er der i posen i kassen? - Vin!

Enhver, der prøver nye ting, er ligeglad med fordomme. Bag-in-box vin. Lidt bizart for nogle, men kendere ved, hvilke fordele posen i kassen tilbyder. Vin i høj kvalitet er længe blevet solgt i BiB. Det flydende produkt kan opbevares i flere uger efter åbning, da ingen luft kan trænge igennem vandhanen. Det betyder en langvarig markering uden at skulle åbne 3 eller flere flasker på en aften. Derudover er den lettere end flasker og let at opbevare, da den er firkantet. Og hvis den store bag-in-box er tom, skal du bare smide den i skraldespanden. BiB-fans ved, at vin smager godt og er praktisk i poser og kasser. Til ferier, fester eller bare derhjemme. PiP'er bringer det.

Bind en knude - vinpakke som gave

Find din pakke efter din smag. Vinpakke tør, dejlig eller smidig. Vores overflod af fine vine vinder dig med en tur rundt i verden. Lav en bue omkring vinpakken, og den næste gave til fødselsdage eller jul er klar. Hos Vinello.de har vi tænkt på alt og tilbyder dig den alsidige fordel: Masser af vin, lav pris - køb bare, hurtigt leveret, nyd velsmagende.

Vin sæt i en pakke

Fra nu af skal du bestille din vin i en pakke på VINELLO og drage fordel af billige vinpakketilbud. Vin med asparges til sommeren eller bare at nyde. Prøv udvalgte vine fra fjerne lande, ukendte druesorter eller eksotiske vingårde. Det fine udvalg vil sende din gane på en rejse rundt i verden. Og når du først har fundet din absolutte favoritvin, skal du købe den i en stor vinpakke med det samme - med briller for at komme i gang med det samme. Så den brede verden af vin kommer til dit hjem og bliver der et stykke tid. På VINELLO afsender din vinpakke til specielle vine.

OP OP
OP