Mere information om Ultreia - Raúl Pérez
Den fadlagrede Ultreia fra vinregionen Castilla-León afslører sig i en lys purpurrød farve i glasset. Denne Raúl Pérez-rødvin afslører alle former for brombær og pelargonier i næsen. Som om det ikke allerede var imponerende, tilføjes også ristet træ og yoghurt takket være lagringen på små træfade.
Denne rødvin fra Raúl Pérez er til vindrikkere, der ikke kan drikke deres vin tør nok. Ultreia kommer meget tæt på dette, da den blev produceret med kun 0,6 gram restsukker. Teksturen i denne velafbalancerede rødvin er vidunderligt tæt på ganen. Takket være den tilstedeværende frugtsyre er Ultreia vidunderligt frisk og livlig i munden. I eftersmagen imponerer denne lagringsdygtige rødvin fra vindistriktet Castilla y León med sin betydelige længde. Igen er der antydninger af geranium og brombær.
Vinifikation af Raúl Pérez Ultreia
Den afbalancerede Ultreia fra Spanien er en single-varietal-vin lavet på druesorten Mencia. Efter druehøsten bliver druerne transporteret til pressehuset så hurtigt som muligt. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Herefter følger gæring i små trækar ved kontrollerede temperaturer. Efter denne proces modnes den elegante Ultreia i 18 måneder på egetræsfade.
Madsanbefalinger til Ultreia fra Raúl Pérez
Denne spanske vin nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18°C. Den passer perfekt til porresuppe, pasta med pølsehorn eller kålroulader
.- Flere produkter fra Raúl Pérez